Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, a na jakie libido Wy liczycie 3-4 miesiące po porodzie?) Pogoda okropna, nie ma czym dychać, jesteśmy (z reguły) grubsze, niewyspane, zmęczone, zaskoczone tym jak ten miód wygląda, boimy sie kolejnej ciązy tak szybko - no faktycznie - szał ciał No i ostatni seks jaki pamiętamy to ten ciązowy, super pod wzgledem doznań i pozbawiony strachu o zajście) To raczej nie tabletki zabijaja libido tylko rzeczywistość) Wszystko mija, spokojnie Faceta spionować i niech sie nie foszy, bo z tego to ochota nie przybędzie.
pieszczoszka ja bym zrobiła test ciążowy, przed kolejnym opakowaniem nie wiem jakie bierzesz tabsy, ale kiedyś jak brałam to pisało aby wykonać test jesli okres sie nie pojawi, choć z drugiej strony po porodzie może chyba tak się zdarzyć, nie wiem nie jestem lekarzem.
Pieszczoszka po pierwsze to test może wyjść fałszywie negatywny więc warto powtórzyć. Po drugie to krwawienie przy tabletkach antykoncepcyjnych nie jest miesiączką tylko krwawieniem z odstawienia i powinno wystąpić tak czy tak. Najlepiej idź do ginekologa i powtórz test.
wiem ,że chybaa może tak być ,żę krwawienie może wystapić albo nie w tych (7 dniach) jak brałam tabletki 6 lat . to zawsze jednak miałam ...
koleżanka wlasnie w tym czasie tzn jak jej dziecko miało 4 mc , zaszła w kolejną ciaze