reklama

Antykoncepcja

reklama
Pieszczoszka mysle ze powinnas udac sie do ginekologa bo cos jest nie tak skoro krwawienie nie wystepuje po odstawieniu tabletek, moze one ci nie słuza albo zanim zaczełas brac to nie byla miesiaczka tylko jednorazowe plamienie bo organizm sie jeszcze regenerował.
a tak a propo testu to szwagierka z pierwszym synem robila 3 testy i wszedzie wyszedl negatywny a w ciazy byla

To co straszysz drugim opakowaniem ;-) trzeba było od razu, że dopiero 3 dni minęło. Krwawienie zwykle pojawia się po 3-4. :tak: Ale jeśli nic się nie pojawi to trzeba to sprawdzić.

Generalnie to po pierwszym opakowaniu ma prawo wystąpić jedynie plamienie. Po kolejnych powinno być już normalne krwawienie z odstawienia. Ja bym pogadała z ginem bo może są źle dobrane tabletki. A robiłaś jakieś badania zanim ci coś przepisał?

reklama
A no właśnie- podstawowy błąd lekarza. Przepisuje to co mu akurat koncern farmaceutyczny sponsoruje.
ja na razie karmię i biorę azalię, ale moja ginka powiedziała, że jak skończę karmić i będę zmieniać tabletki to przed przyjściem do niej mam zrobić następujące badania:
morfologia, PLT, Aspat, Alat, cukier, Aptt i fibrynogen i dopiero coś mi dobierze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry