reklama

Antykoncepcja

kurcze anik nie pamiętam nazwy ale pisało ,że ekstra cienie czy coś takiego .. będe musiała poszukać tych co ty mówisz. Bo puki co biore tabletki i stosuje prezerwatywy.. bo od nie dawna jem tabletki więc puki co podwójne bezpieczeństwo.. chociaż i tak tego sexu prawie wcale nie ma.. Puki mam nadżerkę szaleństw nie może byc

reklama
fiore,tak, z tego co sie orientuje to jest antykoncepcja hormonalna, ma takie samo dzialanie jak tabletki, tylko, ze tabletki bierzesz codziennie a krazek wsadzasz i po 3 tyg wyjmujesz...

pieszczoszka
u nas antykoncepcja jest za darmo, z jakies 2 lata temu kupowalam je w Pl i jak mnie pamiec nie myli to koszt jakies 150 zl na 3 miesiace, ale nie jestem pewna

bea łeee to nie dla mnie ja nie chcę tych hormonów ale dzięki za podpowiedź
mój małż ostatnio kupił gumki jakieś chropowate, ohydztwo straszne albo ja jeszcze za "sucha" jestem, wogóle nie mam orgazmów jak się kochamu to myślę o dzieciach wogóle nie mogę się wyłączyć z matkowania:sorry2: żebym się nie zdziwiła jak mąż młodszą znajdzie:szok::-D

karis78 ja tez bylam przeciwna jak uslyszalam, ze to podobne do tabletek, ale mam porownanie z tabletkami bo bralam je przez 6 lat i powiem ci, ze nie tyje jak po tabletkach i ogolnie czuje sie swietnie... wiec moze sprobujesz?:)))

a ja chyba przez te tablety anty nie mam ochoty na sex... na przytulanie z reszta też.. jak tak dalej będzie to na prawde rozwale ten związek:-( ciągle kłócimy sie o to... ah..

Dzis ostatnia tabletka i oczekiwanie na okres.. wrr

No właśnie tabletki anty mają czasami taki paskudny skutek uboczny jak obniżenie libido... Pieszczoszka, zrób romantyczną kolację, włóż ładną bieliznę (to, że nie masz wymiarów modelki nie znaczy, że nie podobasz się swojemu facetowi - serio). Wiem, że przy dziecku to średnio na romantyczne uniesienia (Krzysiek śpi z nami w pokoju, więc nieraz w popłochu lecieliśmy sprawdzić, czy to kwękanie to przez sen, czy już nie), ale da się. Trochę chęci, wiary i wrzucenia sobie na luz - wiem sama po sobie... :)

My teraz tylko na gumkach, stosujemy durexa, i choć dawno odwykliśmy od gumek, to nawet te mi pasują :) chociaż powiem Wam ze jak się zdarzy sex raz na tydzień to jest dobrze, ah to zmęczenie materiału :) ja już po drugiej miesiączce od porodu, cykl trwał 31 dni czyli w miarę tak jak przed ciążą.

Tomaszowa ty po drugim cyklu a ja czekam za nim i mi sie albo spoznia albo po porodzie moze wystapic nieregularnie. Ostatnio okres mialam 20 lipca a teraz nic. Przed ciaza cykle mialam 30sto dniowe. Zobaczymy mam nadzieje ze to nie ciaza. Gumki uzywamy ale jak nie bylo akurat to i bez sie zdarzylo ale staralismy sie uwazac. Poczekamy zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry