reklama

Antykoncepcja

No to u mnie suchości jakowejś brak nic nie boli zresztą raczej nigdy takich problemów nie miałam.Ochota to średnia jak mi się chce to chce ale mój M był i jest nienasycony więc raczej z jego powodu to się dzieje .Jest miło ale ja bym i tak o połowę te zbliżenia zredukowała:tak:Też karmię włos bujny ale i gdzie indziej też już porasta ,a w ciąży porost był tylko na głowie.Szkoda:-(

reklama
jeżeli były lekko obfite to raczej to jest twój pierwszy okres, jeżeli plamienie ustało to lepiej skonsultuj się ginekologiem
plamienia występują też czasem podczas zagnieżdzenia zarodka, trudno tak na odległość ocenić...

A propos jednoskładnikowych tabletek. Na początku pierwszego opakowania miałam 10-dniowe megaaa krwawienie, już chciałam rezygnować i przeszło i do teraz mam looz - zero krwawienia, zero bóli - a kończy się już 3 opakowanie. Wizja spirali odchodzi w dal...

Flasurka ja też po cerazette miałam w 10 dniu coś jakby okres tak z 6 dni przeszło i odpukać do tej pory nie mam nic i czuję dobrze.Mam zamiar stosować do końca karmienia czyli co najmniej do maja jak się uda ,a myślę ,że się uda lub i dłużej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry