Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To sie zgadza ze kazda antykoncepcja ma swoje wady i zalety. Jednej posłuzy to innej tamto a jezeli chodzi o skutecznosc to nic nie daje 100% pewnosci...sory daje wstrzemieśliwosc
Wiolka to sie zgadza ja tez wole nie miec i kozystac z zycia. A z drugiej strony to jak sie to robi z głowa to tez idzie przezyc bez antykoncepcji wiem to po sobie, a poza tym gumki tez mamy pod reka w razie W.....
Dziewczyny ja brałam tablety przez 17 lat i było OK.Prezerwatywy to raczej do zabezpieczenia przed chorobami bo przed ciążą różnie bywa.Ale chyba od tego jesteśmy kobietami by czasem rodzić.Może i dobrze ,że nic nie jest w 100 % pewne życie jest ciekawsze może czasem bardziej pokręcone czasem trudniejsze ale ciekawsze
Mnie hormonów nie wolno, tym bardziej, że w ciąży miałam cholestazę została mi tylko spirala a jej ewidentnie nie chcę... Chyba pozostaje mi wstrzemięźliwość Nie no - dajemy radę
Mam pytanko.Teraz miałam 7 dni przerwy na dostanie okresu i dziś mam zacząć opak tabletek.
Moje pytanie jest takie czy moge np.odstawić tabletki na 1 mies moze 2? i później znowu zacząć je brać? czy jak sie odstawi to już musi byc wieksza przerwa?
pieszczoszka - ja sie na tabsach nie znam, bo bralam je dawno temu i zaluje (nie sluza mi), wiecej sie nimi nie interesowalam ale pozwole sie ze wscibstwa zapytac: a poc co chcesz robic przerwe?
bo ostatnio mam zawroty głowy i źle sie czuje i chce sprawdzić czy to wina tabletek. Jak odstawie to sie dowiem.Jak minie to będzie wiadomo,że tabletki mają coś z tym wspólnego
bardzo mozliwe, ze to od tabletek. Mnie tez bolala glowa, brzuch, libido zerowe, ech, mialam cala liste skutkow ubocznych, wiec wiecej tego nie tykam Niektore babki sobie chwala pigulki ale ja znam stety-niestety wiecej przypadkow, ze po tabsach cos doskwieralo