reklama

Antykoncepcja

To sie zgadza ze kazda antykoncepcja ma swoje wady i zalety. Jednej posłuzy to innej tamto a jezeli chodzi o skutecznosc to nic nie daje 100% pewnosci...sory daje wstrzemieśliwosc :D :D :D

reklama
Wiolka to sie zgadza ja tez wole nie miec i kozystac z zycia. A z drugiej strony to jak sie to robi z głowa to tez idzie przezyc bez antykoncepcji wiem to po sobie, a poza tym gumki tez mamy pod reka w razie W.....:-D

Dziewczyny ja brałam tablety przez 17 lat i było OK.Prezerwatywy to raczej do zabezpieczenia przed chorobami bo przed ciążą różnie bywa.Ale chyba od tego jesteśmy kobietami by czasem rodzić.Może i dobrze ,że nic nie jest w 100 % pewne życie jest ciekawsze może czasem bardziej pokręcone czasem trudniejsze ale ciekawsze:tak:

Mnie hormonów nie wolno, tym bardziej, że w ciąży miałam cholestazę :-D została mi tylko spirala a jej ewidentnie nie chcę... Chyba pozostaje mi wstrzemięźliwość :-p Nie no - dajemy radę :-p

Mam pytanko.Teraz miałam 7 dni przerwy na dostanie okresu i dziś mam zacząć opak tabletek.
Moje pytanie jest takie czy moge np.odstawić tabletki na 1 mies moze 2? i później znowu zacząć je brać? czy jak sie odstawi to już musi byc wieksza przerwa?

pieszczoszka - ja sie na tabsach nie znam, bo bralam je dawno temu i zaluje (nie sluza mi), wiecej sie nimi nie interesowalam ale pozwole sie ze wscibstwa zapytac: a poc co chcesz robic przerwe?

bardzo mozliwe, ze to od tabletek. Mnie tez bolala glowa, brzuch, libido zerowe, ech, mialam cala liste skutkow ubocznych, wiec wiecej tego nie tykam :no: Niektore babki sobie chwala pigulki ale ja znam stety-niestety wiecej przypadkow, ze po tabsach cos doskwieralo :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry