Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki dziewczyny mowia ze z drugim szybciej, zobaczymy! Przydal by sie brat dla Nelki! I imie w sumie wybrane a dla dziewczynki to znowu bedzie problem hehe mi tez sie spoznial @ 2 tyg ale dostalam :/ pozdrawiam
Nikolas tyle ze nie wiem jeszcze jak pisane ja szczerze mialam b ciezki porod ale teraz wiem ze warto a wole 2 na raz bo za 5 lat na pewno mi sie odechce poza tym dzieci maja lepszy kontak!! Sama jestem jedynaczka wiec chce rodzenstwo dla malej
Ja też mam obawy przed drugim dzieckiem... jak to mówią - wiem jak ten miód smakuje - więc.. Swoją drogą, prawdziwa magia jest w pierwszej ciąży - człowiek nie wie co go DOKŁADNIE czeka ;-)
Tyle ze kazda ciaza i kazdy porod jest inny! Ja mysle pod tym katem ze trraz sie "pomecze" pare lat a potem bedzie lzej! Dzieci sie beda razem bawic! A ja przespie cale noce wszystkie te dzieciowe rzeczy zakupione wiec nie ma za duzo wydatkow aby zdrowie bylo