Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje Ci za odpowiedź. Jestem pełna obaw odnośnie tego leku pisza różne straszne rzeczy ze sie bardzo tyje że można łysiec że zmiana wyglądu twarzy....itd .w sumie to nie wiem czy bardziej boje sie tych leków czy kolejnej próby... Ale Ty miałaś jednak szczepienia ja mam póki co probowac bez szczepień.Jestem póki co załamana tu chcę tu sie boję bo kolejnej straty bym nie przeżyła za ciężko to znoszę.Napisz mi proszę czy miałaś tez te przeciwciała APAJestem po 2 stratach . 3 ciąża na encortonie, fraxiparyna, luteina witaminy przed ciąża szczepienia. Brałam dawkę 15 mg do 14 tygodnia później schodziłam az do 5 mg do 20 tygodnia. Córka urodziła się zdrowa i cała. Jak jesteś po 2 stratach warto brać leki jak masz to szczęście że masz lekarza który Ci je przepisze. Powodzenia
Ps zero skutków ubocznych u mnie