reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

archiwum-groch z kapustą

Ja niestety nadal wynajmuję mieszkanko, więc też z wieloma rzeczami się powstrzymuje, ale odmalujemy chociaż ściany w jednym pokoiku, żeby było przyjemniej i zdrowiej dla Małej, a nowym mieszkanku zrobimy już super pokoik :-) - ale to dopiero po nowym roku...

Tak to jest moja pierwsza ciąża i też siedzę na L4 i to już od 3 miesiąca ciąży więc też już wszystko prawie mamy za sobą jeśli chodzi o zakupy, bo ciężko się było powstrzymać :-D

A czy Ty planujesz rodzić na Chałbińskiego?? i czy stamtąd masz lekarza??

reklama
Tak, chce rodzić na Chałbińskiego, mój lekarz tam przyjmuje, ale ja chodze do Niego prywatnie:-) No i szkołe rodzenia tam zaliczyłam i już byłam na porodówce i wszystko wiem, co i jak w tym szpitalu :-) Wiadomo na temat każdego szpitala słyszałam złe i dobre opinie, więc nie ma co się sugerować słowami innych, przekonam się sama :-)

Witam,
Ja z wielkim szczęściem przyłączam się do styczniówek 2011 :) Mam termin na 25 stycznia :-) To moja pierwsza dzidzia więc liczę na porady :) Póki co jestem nowa na forum więc muszę sie tutaj trochę rozeznać ze zdjęciami i innymi :) już nie mogę się doczekać stycznia :tak:

Dzięki :-) Zobaczymy jak będzie, ale powiem Ci,że o każdym oddziale słyszałam skrajne opinie moja sąsiadka poleca Brochów, a większość odradza inna koleżanka poleca Kamińskiego, a inna mówi że tam jest rzeź, na Chałbińskiego też 4 osoby poleciły 2 odradzały.... Ech zobaczymy :-)

Madzia napisz na pod forum Styczeń 2010, że zapraszasz koleżanki z Wrocławia, na pewno ktoś jeszcze się znajdzie :-) Mi wydaje się, że zaledwie kilka tygodni temu zobaczyłam 2kreseczki, a to już poród za kilka tygodni :-D

Witam,
Ja z wielkim szczęściem przyłączam się do styczniówek 2011 :) Mam termin na 25 stycznia :-) To moja pierwsza dzidzia więc liczę na porady :) Póki co jestem nowa na forum więc muszę sie tutaj trochę rozeznać ze zdjęciami i innymi :) już nie mogę się doczekać stycznia :tak:
Witam dziewczyny:-) Ja mam ten sam termin co Ty:tak:. Faktycznie trochę nas mało z Wrocka

Masz rację Bogusia - ile osób tyle opinii na temat porodówek i personelu, tak więc okaże się jak nam się uda trafić ;) ale trzeba myśleć przede wszystkim pozytywnie =)

Widzę, że trochę Wam się jezyczek rozwiązał :) i sporo wypowiedzi doszło. Ja myślałam, że jeżeli będę rodzić we Wrocławiu to na Brochowie, a tu proszę, w sierpniu zamykają więc teraz już nie mam wątpliwości, że jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę rodzić w rodzinnym mieście mojego męża, pod czujnym okiem mojej teściowej i dobranej kadry :) Zawsze to psychicznie trochę będę się czuła spokojniej.

Jeżeli przyszłoby mi rodzić we Wrocławiu jednak to chyba też zdecydowałabym się na Chałubińskiego ze względu na odległość :)

Poza tym u mnie bez zmian, aaa Elektra mnie też dokuczają boleści bioder w nocy. Gdy za długo śpie na jednym boku, muszę się przekecić, aby tamto biordo odpoczęło. W sumie to jedna delegliwość jaka mi dokucza. Mam nadzieję, ,że tak zostanie.
Pozdrawiam

reklama
Witam dziewczyny i gratuluję ostatniej prostej w oczekiwaniach. U mnie na ból bioder pomagało jak wkładałam kołdrę lub poduszkę miedzy nogi/kolana lub jak zarzucałam nogę na męża. :D Próbowałyście??

Do góry