reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

archiwum-groch z kapustą

reklama
Gosia i Bartek widzę, że jesteś z Siechnic. Od dawna tam mieszkasz? Ja wprowadziłam się do Siechnic w zeszłym roku. Bardzo fajne miasteczko, cisza, spokój, duużo miejsca na spacerki z malenstwem.

No to się dziewczyny rozgadałyśmy :-)

ja też mam bóle bioder, ale od dawna bo byłam bardzo wąska w biodrach, a już nie jestem ;-) Na początku pomagała Cebuszka między nogami, ale teraz już nic nie pomaga i w dodatku grabiąc działkę w zeszłym tygodniu coś mi strzeliło w biodrze chyba to Rwa kulszowa i przez to cały czas kuleje na jedną nogę :-(

A co do Siechnic to mieliśmy tam kupować nasze M, ale uznaliśmy, że jednak do Oławy trafimy, ale to za rok :-)

Co do tych bólów bioder to się wczoraj od położnej na szkole rodzenia dowiedziałam, że zależą od ułożenia maleństwa i że to ono uciska nam właśnie na rwę kulszową i stąd możemy mieć bóle krzyża i bioder, niestety nie ma na to żadnego sposobu,więc do czasu porodu musimy się z tym jakoś oswoić/przemęczyć =)

Elektra To mnie pocieszyłaś :-( Ja cały czas kuleje, na szczęście nie boli mnie ta noga jakoś strasznie,ale chodzę i wyglądam jak bym miała jedną nogę krótszą, a teraz jeszcze w nocy wstać nie mogę z łóżka, a jak już wstanę to do wc ide jak kaczka :-D masakra straszna.

Justa No szkoda :-(
Ale teraz mieszkam u mamy z M, bo odkładamy na mieszkanko :-) i uzgodniliśmy, że Ja wracam do pracy jak Wiki będzie miała 6mc, a moja mama sie Nią zaopiekuje więc na rękę jest mi teraz mieszkanie w Leśnicy, bo dowożenie z Siechnic 30km to była by masakra :-) Chociaż z mamą ledwo co wyrabiam jak są dwie gospodynie to tak jest, że wiecznie zgryz :-(

Zanbab cieszę się że mamy ten sam termin. :)
Dziewczyny napiszcie jak się czujecie? Ja : nie mogę patrzeć na mięso...uwielbiam pierogi i warzywa...arbuz każdego dnia musi być :) mam mdłości , dużo śpię i to mi rozwala cały dzień bo wracam z pracy to nic nie mogę zrobić bo idę spać. Mam nadzieję, że po 3 mcu się to zmieni :) A jak Wy znosicie pierwsze tygodnie ciąży? :)

reklama
Kaskus Kręgosłup czasami boli, ale przede wszystkim biodra :-( Wcześniej pomagała poduszka między nogami, albo jasiek zwiniety pod plecy, ale teraz nic już nie pomaga więc nie pomogę :-(

Do góry