Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już musi zająć się tym specjalista. Ja przy pco brałam aromek i w ciążę zaszłam z policystycznego jajnikaU mnie ewidentnie coś przestało działać...
I co pomogło Tobie ?? Ja dopiero 1 cyklJa stosowałam
Mi jeszcze nie pomógł 5 cykl z aromkiem 1 po laporoskopi i ani jeden pecherzykI co pomogło Tobie ?? Ja dopiero 1 cykl
Ja jeszcze nie wiem bo czekam do poniedziałku i bd wiedzieć czy pęcherzyk dominujący był i czy pękł..Mi jeszcze nie pomógł 5 cykl z aromkiem 1 po laporoskopi i ani jeden pecherzyk![]()
A u mnie i u męża w rodzinie kto chce i zaplanuje i ma...a tutaj nawet jak się nie myślało co ma być to będzie to i tak nie było...a teraz to już w ogóle człowiek załamany chodzi albo zły na wszystko i o wszystko.....nawet święta nie cieszyły tak bardzo...nawet jak szwagierka przyjechała(6 msc ciazy) to aż płakać się chciało ...i pytanie a ty kiedy już czas najwyższy przecież...Ja jeszcze nie wiem bo czekam do poniedziałku i bd wiedzieć czy pęcherzyk dominujący był i czy pękł..
2 cykle bralam cło i pęcherzyk dominujący był w dwóch cyklach. W 1 zrobił mi się torbiel krwotoczny bo pęcherzyk nie pękł a w następnym też był i znów pęcherzyk nie pękł ale torbiel się nie zrobił i teraz w 3 przeszłam na aromek...ale wydaje mi się że będzie lipa...
Wszytskie które długo się starają jedziemy na tym samym wózku ja orzed świętami zadowolona pojechałam do doktora pierwszy cykl pi laporoskopi stymulowany poda zastztum zajde A tu ani jeden pecherzyk nie urosl jeszcze mnie pocieszyl na same święta jak w 5 miesięcy nie zajde to już tylko klinika także wracałam od lekarza i wylam jak bobrA u mnie i u męża w rodzinie kto chce i zaplanuje i ma...a tutaj nawet jak się nie myślało co ma być to będzie to i tak nie było...a teraz to już w ogóle człowiek załamany chodzi albo zły na wszystko i o wszystko.....nawet święta nie cieszyły tak bardzo...nawet jak szwagierka przyjechała(6 msc ciazy) to aż płakać się chciało ...i pytanie a ty kiedy już czas najwyższy przecież...![]()
Tak, obecnie 15tcI co pomogło Tobie ?? Ja dopiero 1 cykl
Ja brałam najpierw clostibegyt ale nie zareagowałam później przeszłam na aromek i później też nic . Obecnie jestem po cyklu z gonalem. Droższa inwestycja ale warto było bo pęcherzyki ładnie się pojawiły i teraz pękły i czekam na testowanieKomu pomógł aromek