• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Aromek

reklama
reklama
Ok. Ja zaszlam w marcu dopiero w cyklu po odstawieniu aromka. A bralam 4 cykle i nie zaszlam. Niestety u mnie jest tez problem z donoszeniem ciazy. Mialam teraz niedawno poronienie, to juz moje trzecie :(
Ok. Ja zaszlam w marcu dopiero w cyklu po odstawieniu aromka. A bralam 4 cykle i nie zaszlam. Niestety u mnie jest tez problem z donoszeniem ciazy. Mialam teraz niedawno poronienie, to juz moje trzecie :(
Rozumiem, ja też poroniłam już dłuższy czas temu, ale patrz w przyszłość a nie w przeszłość. Wszystko będzie dobrze, wierze że wszystko zakończy się dobrze ❤️❤️

Rozumiem. Tylko, ze u mnie nie moge tylko pozytywnie patrzec w przyszlosc. Musze znalezc przyczyne poronien, czyli aktywnie dzialac. Moje trzy poronienia dotycza zatrzymania wszytskich ciaz dokladie w tym samym momencie. Czyli bez znalezienia przyczyny bedzie prawdopodobnie konczylo sie to zawsze tak samo. Stad moj dystans to radosci, ze kiedys bedzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry