reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Babcie

Dzis u Olusia byla Prababcia... chociaz zadko ja widuje to caly czas sie do niej usmiechal i non stop cos gaworzyl... a ona mu spiewala piosenke... "Aleksander wielki lubi trunek wszelki" ;) ;) ;) hihihihihi....
Druga prababcie ma na miejscu i wlasnie teraz sie z nia bawi... A babcia poszla na borowki do lasu...

reklama
:) milusio
a Olaf jeszcze nie poznal mojej mamy :( , z calej rodziny zna tylko moja tesciowa hehe
ale moja mamusia przyjedzie w sobote!!!! i potem razem jedziemy do Polandu na prezentacje ;D

DZIS DO NATINKI PRZYJEZDZA BABCIA,ABY SIE NIE ZAOPIEKOWAC KIEDY MAMA POJDZIE ZROBIC SIE NA BUSTWO,W KONCU DO FRYZJIERA,JAK ZAWSZE IDAC DO NIEGO MAM ZCHIZA CZY DOBRZE MNIE OBETNA I ZROBIA TO CO CHCE.CHYBA TYLKO RAZ W ZYCIU BYLAM ZADOWOLONA Z OBCIECIA ;D

BABCI PRZYGOTOWALAM JEDZONKO,ZABAWKI,CIUSZKI ITP.OJ ZACALUJE NIUNIE ;D ;D ;D

nio
bezczelna po kij ona tu przypełza!!!!!
Będzie mi tylko na głowie siedziła i ględziła że daje małej trujące mleko - ona jest qurwa trujaca a nie moje mleko!!!!!!!!!

A moja teściowa do rany przyłóż... Jak tylko potrzebuje to zaraz przyjeżdża i zajmuje się dziećmi, a przede wszystkim nie mądrzy się i nie wtrąca zawsze swojego zdania. Jedyną wadą jest to, że chce wszystko wiedzieć :) i zawsze wszystkim się martwi...

hehe, gluszek no git z ta tesciowka hehe
moja mnie bardzo lubi, ale jak do nas przyjechala pare dni po moim wyjsciu ze szpitala, to nie minal jeden dzien, a ja juz ryczalam i pisalam smsy do swojej mamy
publiczny wybuch placzu nastapil po tym jak tesciowa uznala, ze Olafkowi na pewno jest zimno i ona slyszala jak psikal i kaszlal wiec TRZEBA MU COS DAC PREWENCYJNIE!!!
qrwa najlepiej paracetamol albo aspirin C i w ogole ubrac go w futro ;D
byly jeszcze teksty ze za szybko biore go na rece, ale po mojej histerii troche przyhamowala hehehe

reklama
trini moja tesciowa ma dokladnie to samo, musi WSZYSTKO wiedziec i zamartwia sie potwornie i baaardzo wtraca, nie wiem kurde chyba niedobra jestem bo ona mnie strasznie lubie, a dla mnie ona jest tak inna od mojej rodziny, ze czasem nie moge za siebie :///

swoja droga jest u mnie mama i tez czasem sa jazdy, bo nie ma to jak matka i corka hehe

Do góry