reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Babcie

reklama
Ciezkie zycie naszych dziadkow i babc wszystko na starosc wysiada,oj rany rany co nas czeka ::) ::) ::)Przykro patrzec jak cierpia,ale mimo wszystko staraja sie jeszcze innym pomagac,godne pochwaly.Gosiek wspanilayc masz tesciow
Basiek to swietnie,ze tak sie sparwy ulozyly,czasami wydaje nam sie ze ludzie juz sie nie moga poprawicma tu takie zaskoczenie,bo zmienic to sie nie zmienia,ale cieszy ze potarfia zaskoczyc ;D ;D ;D

Wiecie co moja mama mnie ostatnio miło zaskoczyła - jak wystąpiły problemy z łozyskiem i wielkoscia dzidzi to widzę, ze się tym martwi i dzwoni codziennie z zapytaniem co i jak. Wczoraj powiedziała, ze mi da 1.500,00 zł - na dzidzie ( np. na lekarza lub inne potrzeby dla maluszka). Aż mi miło, że się zaoferowała pomóc. To tak jak babcia - basiek.
Jednak w prawdziwej potrzebie można na nią liczyć.

No prosze mamuska jednak nie jest taka zla....Milo z jej strony i dla ciebie pewnie to duzo znaczy juz nie ta pomoc finasowa,ktora oczywioscie sie przyda,ale sam chcec pomocy ;D ;D ;D

Gosiek - widzisz i Twoja mama dorosła do roli babci. Pocieszające dla mnie - może i moi teście spytają, czy mi w czymś pomóc :-)

Hm, myslisz abryz, ze wszystkim sie kiedys odmienia? Zobaczymy, moze moi tesciowie sie ozywia po porodzie?

reklama
Do góry