reklama
a ja mieszkam zdal od tesciow i dobrze,przynajmniej zyjemy w bardzo dobrych storunkach 
ale jeszcze kiedy chodzilismy z mezem jako gowniazre bardzo mnie nie lubili,cal rodzina byla zmowiona przez babcie W.natawiona,ze ja to blocara itp,a teraz mnie uwielbiaja
ale jeszcze kiedy chodzilismy z mezem jako gowniazre bardzo mnie nie lubili,cal rodzina byla zmowiona przez babcie W.natawiona,ze ja to blocara itp,a teraz mnie uwielbiaja
a mie wkurza jak teściu czeppia się Ani, ze robi krzywdę Mirkowi. On jest przewrażliwiony. Ania jest bardzo opiekuńcza w stosunku do Mirka i go bardzo kocha. No cóż. A teściowa stwierdziłą, ze się boji wziąśc Mirka na ręce - bo taki mały - więc nie mam tego problemu.
Głuszek - za tego cycyka - to ja też bym wymiękła.
Kropecka - nieżli są - ale się uśmiałam
No cóż - nie wiecie?? - rodzice i teście sa mązejsi od nas
- w końcu oni już wychowali dzieci - a my się na tym nie znamy.
Ale powiem wam szczerze - teściowa nie czepia się do tego jak opiekuje się MIrkiem - uważa że super wszystko robię - aż jestem w szoku. Przecież to ona zawsze była nieomylna.
Dlatego cieszę się, ze mieszkamy osobno - już raz przeszłam piekło przy Ani - jak wszyscy zrzędzili - teść, teściowa, babcia męża i druga babcia i dziadek - którzy codziennie przyjeżdzali. Masakra - każdy miał swoje najlepsze rady.
Głuszek - za tego cycyka - to ja też bym wymiękła.
Kropecka - nieżli są - ale się uśmiałam
No cóż - nie wiecie?? - rodzice i teście sa mązejsi od nas
Ale powiem wam szczerze - teściowa nie czepia się do tego jak opiekuje się MIrkiem - uważa że super wszystko robię - aż jestem w szoku. Przecież to ona zawsze była nieomylna.
Dlatego cieszę się, ze mieszkamy osobno - już raz przeszłam piekło przy Ani - jak wszyscy zrzędzili - teść, teściowa, babcia męża i druga babcia i dziadek - którzy codziennie przyjeżdzali. Masakra - każdy miał swoje najlepsze rady.
ja tez raz to przerabiałam i więcej bym niedała rady...ale też niestety tak mam,że teściówce u mnie...wydaje się,że ewa zaraz udusi Kinię albo **** wie co...a ewie jest przykro kiedy taka kochaniutka przybiega i móiwi,że chce dac Kiniuśce buziaczka...albo jak ją myzia i przemówienia tworzy no słodko jak sięwidzi takierzeczy...a mąż nawet jej uwagi nie zwróci
((((((((((
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Brawo głuszek dobrze, że wytrwałaś 
biedronka moja Karolina też lubi sobie z Anią porozmawiać i dotyka ją i całuje. Naprawdę przekochany widok
A moja mama znowu wymięka z Karoliną. Już wczoraj jej powiedziałam co myślę, bo mnie zdenerwowała. Wzięła dziecko i nie wie co ma robić, bo kupki nie robi. No już ręce opadają... Szkoda gadać... Już bym wolała, żeby w ogóle z nią nie jechała...
biedronka moja Karolina też lubi sobie z Anią porozmawiać i dotyka ją i całuje. Naprawdę przekochany widok
A moja mama znowu wymięka z Karoliną. Już wczoraj jej powiedziałam co myślę, bo mnie zdenerwowała. Wzięła dziecko i nie wie co ma robić, bo kupki nie robi. No już ręce opadają... Szkoda gadać... Już bym wolała, żeby w ogóle z nią nie jechała...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Na szczęście za tydzień już będę na miejscu i przejmę pałeczkę 
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
tak niech zyją tylko zaklejcie im usta ;D
Podziel się: