Tak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?Od jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?Od jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.
no właśnieTak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?![]()
Czyli znów badaniaa wiec, mąż musi zrobić jeszcze raz badanie nasienia w przyszłym tyg , czekamy na wyniki i umawiamy kwalifikacyjnawiec nadal czekamy
![]()
na szczęście ja już nie muszę, tylko Stary 2 tyg czekać na wyniki i omawiamy dalszy plan działaniaCzyli znów badania![]()
Haha bardzo chętnieTak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?![]()
Myślę że dodasz nam swego rodzaju ukojenie i dasz nadzieję że może się udać bo napewno Ci się udaHaha bardzo chętnieByleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.
Na grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych sprawHaha bardzo chętnieByleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.
mam ta książkę , leży na półceNa grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych spraw![]()
Ja jestem w trakcie czytania tej książki ale myślę że do głupich nie należymam ta książkę , leży na półcechyba po nią sięgnę
![]()