Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny jesteście tu jeszcze?
Czekam na wynik badań genetycznych, zleciłam je 3 dni temu i dzisiaj mają do mnie dzwonić z laboratorium. Dowiem się dlaczego poroniłam i jakieś płci było moje maleństwoPotem chciałabym pożegnać dzidzię i zorganizować pogrzeb. Muszę niestety męczyć się z rejestracją dziecka w urzędzie stanu cywilnego. Czytałam wcześniej, że mogę otrzymać zasiłek na ten cel i urlop 56 dniowy. Wiedziałyście o tym?
Dodatkowo mój mąż mówi, że dostaniemy odszkodowanie z grupowego z pzu i warty. Cieszę się, bo mamy w planach postawienie małego pomnika. Czy któraś z was już to załatwiała?
Zbyt dużo walki żeby się poddać w takim momencie.Walczymy o marzenie i wiemy ,że w końcu i nam się uda.Pozdrawiam kamkazDiamencik niestety ja nie pomogę z tym badaniami. Ale trzymam kciuki aby szybko się Wam udało. Nie poddawajcie się bo jest o co walczyć... wiem o czym mówię :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo [emoji20]1 lipca urodziłam mojego synka w 16 tygodniu kiedy powinnam zrobić pierwsze badania podstawowe?, lekarz kazał mi przyjść na wizytę po @ a ja chciała bym wiedzieć co się ze mną dzieje i jak wychodzą moje wyniki tylko nie wiem kiedy będzie wszystko ustabilizowane. Zwłaszcza tarczyca.