reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Happy!!! Moje gratulacje! :)
Ja tez pewnie jakoś za miesiąc dostanę potwierdzenie płci, bo skierowanie na USG dostanę na wizycie 7 stycznia ;)
Takze jeszcze tyyyyyle czekania :p

Hej :) Gratuluję udanych wizyt ;)
Byłam w piątek na swoim pierwszym usg, genetycznym. Wiem tylko, że wszystko ok, pewnie reszty dowiem się u lekarki 7 stycznia.
Trafiłam na jakiegoś dziadka co na wstępie "monika ściągaj majtki" i w ogóle dziwny typ, że się źle ogoliłam, bo moje uda kłują :confused: Ze jak chciałam jedno po drugim to mogłam sobie bliźniaki zrobić. Na koniec chciałam jakieś zdjęcie to powiedział, że będą u lekarki i mogę sobie gazetkę wziąć. Nie wiem co z tymi lekarzami :baffled:
Cały czas myślę czy chcę poznać płeć. Korci mnie żeby poczekać do porodu jak z Adaśkiem :cool2:

Katjusza no powiem Ci śliczności :)
Mujer rzeczywiście masz szczęście do "charakterystycznych" lekarzy, ale przynajmniej będziesz miała co wspominać ;P

Mujer, no nie wierzę... gdybym usłyszała na wejściu "Anka, ściągaj majtki", to normalnie chłapnęłabym gościowi chyba w pysk, no nie mogę wyjść z szoku... co za komentarze, jak Ty to wytrzymałaś? Ja się chyba naprawdę tylko do prywatnej służby zdrowia nadaję albo za stara jestem czy co? :szok:

Dziewczyny u malucha wszystko ok, był bardzo ruchliwy dziś. Podskakiwal, machal rączkami i pokazywał dlonie. Niestety płeć dopiero na następnej wizycie czyli 20 stycznia.

Byłam posłuchać serduszka i już tętno poniżej 160. Uspokoiłam się. Łobuz mały siedział sobie po turecku i nie chciał się pokazać ale że zabrałam córkę na wizytę to pani doktor się bardzo postarała żeby sprawdzić kto tam mieszka :) i potwierdziła przypuszczenia z badań prenatalnych że to facet. Zresztą zobaczcie same ze marcheweczka jak złoto :)
Bardzo się cieszę

Załączniki

• 1450890214336.jpg
    1450890214336.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry