reklama

Bawimy mama, bawimy...

hahahahahahahaha!!!! Daga :-D:-Dpilot pierwsza klasa
...dziś uśmiałam się po pachy , bo mimo że położyłam Antka jakieś 1.5 h po jedzeniu na brzuchu to odbiło mu się znowu i ulał twarożek i zanurzył w nim pysiaka- nie wiem jak on to zrobił ale cały nosek i brewki miał białe....
hehehehe jakbym widziała Adulka 2 dni temu! Ten sam scenariusz :-):-)

reklama
Nowa zabawa Konstancji: juz lapanie stopek nie wystarcza, teraz trzeba sciagac skarpetki :-)

Wczoraj jechalysmy taksowka i taksiarz nie mial wydac. Wiec szukam po kieszeniach drobniakow, a tam nic. Zaswitala mi zaroweczka w glowie - w swince Konstancji odkladamy 5 pesos. Wiec pytam Kostki: Kochanie pozyczysz pieniazka na taksowke? A Konstancja jak zaczela sie smiac. HAHAHAHAHA tak jakby wszystko rozumiala.

Nowa zabawa Konstancji: juz lapanie stopek nie wystarcza, teraz trzeba sciagac skarpetki :-)

Wczoraj jechalysmy taksowka i taksiarz nie mial wydac. Wiec szukam po kieszeniach drobniakow, a tam nic. Zaswitala mi zaroweczka w glowie - w swince Konstancji odkladamy 5 pesos. Wiec pytam Kostki: Kochanie pozyczysz pieniazka na taksowke? A Konstancja jak zaczela sie smiac. HAHAHAHAHA tak jakby wszystko rozumiala.

A po jakiemu jej pytalas? :-)

Ja wczora zakupiłam taki oto gadżet
Jedyne na All interaktywne lusterko Fisher Price (1175249960) - Aukcje internetowe Allegro
i oczom nie mogłam uwierzyc jak położyłam Antonia na brzuszku jak on się cieszył. Jak dotąd leżenie na brzuszku było bee, a teraz jak patrzy w to lusterko to uśmiech ma od ucha dookoła glowy do drugiego ucha. Młody nie miał nigdy problemu z trzymaniem głowy, ale zawsze denerwował się jak mu ta główka opadała a ten leniuszek nie chciał już jej podnoscić i kwękał od razu...a teraz- heh....leżenie na brzuchu jest cool
dziś uśmiałam się po pachy , bo mimo że położyłam Antka jakieś 1.5 h po jedzeniu na brzuchu to odbiło mu się znowu i ulał twarożek i zanurzył w nim pysiaka- nie wiem jak on to zrobił ale cały nosek i brewki miał białe....

Kamisia, bo chlopak w koncu pogada z kims rownie przystojnym i inteligentnym jak on sam:-)

Czy wasze dzieci tez tak mają??? Borys odkad nauczył sie przekrecania z plecków na brzuch, to robi to namietnie. Ja go poloże na mate, a ten fik i juz na brzuchu...spjarzy na mnie wyszczerzy paszcze i za chwile ryk, bo glowa za ciężka. No to ja go znou na plecy...a ten znowu na brzuch i a piac od nowa:eek:

reklama
Czy wasze dzieci tez tak mają??? Borys odkad nauczył sie przekrecania z plecków na brzuch, to robi to namietnie. Ja go poloże na mate, a ten fik i juz na brzuchu...spjarzy na mnie wyszczerzy paszcze i za chwile ryk, bo glowa za ciężka. No to ja go znou na plecy...a ten znowu na brzuch i a piac od nowa:eek:

nom, u nas tez :-) i jeszcze wszedzie rozrzuca ten dyndajace gluty ze sliny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry