Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla Natalki już skóra z kciuka schodzia w kołysce kładzie się w poprzek, zadziera nogi do góry a głową wbija się w szczebelki i wtedy popiskuje żeby ją uwolnić. Walenie piętami o łóżeczko jest extra no i do tego mostek mmm miodzio.

to mój Q robi podobnie... ;-) rano zawsze leży w poprzek... a w nocy jak przyszłam go nakarmić do leżał obkręcony o 180stopni![]()
to mój Q robi podobnie... ;-) rano zawsze leży w poprzek... a w nocy jak przyszłam go nakarmić do leżał obkręcony o 180stopni![]()
ps.
ja robicie samolociki to nie startujcie Bąblami zbyt szybko, bo ja wystartowalam i mi Olka do oka sie zrzygala ..... :-) myslama, ze mi K. ze smiechu z lozka spadnie....
mam lozeczko kolo swojej glowy w taki sposob, ze ona jest kopytkami do mnie zwrocona, ale czesto budze sie a na mnie 2 sliczne i wielkie jak 5zł oczyska patrza i z bezzebnego ryjak glut slinowy dynda :-)
teraz na czasie u nas jest samolocik i mi dziecko lata po domu nad glowami wszytkich i pierdziochy brzuszkowe :-)
ps.
ja robicie samolociki to nie startujcie Bąblami zbyt szybko, bo ja wystartowalam i mi Olka do oka sie zrzygala ..... :-) myslama, ze mi K. ze smiechu z lozka spadnie....
bo po już raz miałam taką mega torpedę jak na komediach amerykańskich... fontanna bełta na odległość 2-3 metrówmam lozeczko kolo swojej glowy w taki sposob, ze ona jest kopytkami do mnie zwrocona, ale czesto budze sie a na mnie 2 sliczne i wielkie jak 5zł oczyska patrza i z bezzebnego ryjak glut slinowy dynda :-)
teraz na czasie u nas jest samolocik i mi dziecko lata po domu nad glowami wszytkich i pierdziochy brzuszkowe :-)
ps.
Ja robicie samolociki to nie startujcie bąblami zbyt szybko, bo ja wystartowalam i mi olka do oka sie zrzygala ..... :-) myslama, ze mi k. Ze smiechu z lozka spadnie....