kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
moje dzieci maja u tesciow taka hustawke w futrynie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
popieram...to nic dobrego dla dziecka.
A tak w ogóle to jestem w szoku, dziewczyny po co Wy cwiczycie z dziecmi siadanie, chodzenie itd????? No nie rozumiem????
haha dobrea on w dzień zgrzyta? dobrze zrozumiem?
bo w nocy to ciężko rzuć gumę, chyba że ma jakiś dar ;-)
moja tak, i tez bedzie tak dlugo to robila az cos spadnie albo zepsuje... np jak siedzi w swoim foteliku i ma nad soba ten palak z zabawkami to bedzie tak dlugo kopala w niego az on spadnie...Czy Wasze maluchy tez lubia kopac we wszystko?
dzizusNasze dziecie zaczelo stawac juz w sierpniu,a od polowy wrzesnia przytrzymywana za rece zaczela chodzic(jak skonczyla 6msc dokladnie 3 dni po),w tym samym czasie raczkujac,juz sama staje kolo mebli i chodzi przy nich...no i nie ma zmiluj sie,trzeba jej dawac rece bo chce chodzic
uwazaj na jej bioderka, im szybciej dziecko zaczyna chodzic tym wieksze jest obciazenie bioderek, to moze miec w przyszlosci przykre powiklania
ja tez nie rozumiem, wszystko w swoim czasie i powinno samo przyjsc... ja nic nie cwicze z alijka, sama robi to co robi, a teraz jak sie zaczela podnosic to nie daje jej rak i nie ustawiam do chodzenia bo sie boje ze to za wczesnie jest, nie chce zeby miala problemy potempopieram...to nic dobrego dla dziecka.
A tak w ogóle to jestem w szoku, dziewczyny po co Wy cwiczycie z dziecmi siadanie, chodzenie itd????? No nie rozumiem????
moja kuzynka to ma, do dupy calkiem dla tak malego dziecka, jej dziecko sie w tym przechyla tak do przodu leci.. to chyba dla starszego dziecka jest, na potem ci sie przyda ale jeszcze za wczesnie jesta co powiecie o takim sprzecie dla dzieci jakim jest takie cos co sie mocuje na futrynie drzwi, tam wsadza sie dziecko do takiego siedziska, i malec odbija sie nuzkami, bo to jest zamocowane na takiej gumie.
mam nadzieje ze wiecie o co kaman.
dostalismy od rodinki i nie wiem czy juz moge to uzyc . czy to nie jest grozne dla bioderek czy cos.
jakie sa wasze opinie
haha dobre
moja tak, i tez bedzie tak dlugo to robila az cos spadnie albo zepsuje... np jak siedzi w swoim foteliku i ma nad soba ten palak z zabawkami to bedzie tak dlugo kopala w niego az on spadnie...
a co powiecie o takim sprzecie dla dzieci jakim jest takie cos co sie mocuje na futrynie drzwi, tam wsadza sie dziecko do takiego siedziska, i malec odbija sie nuzkami, bo to jest zamocowane na takiej gumie.
mam nadzieje ze wiecie o co kaman.
dostalismy od rodinki i nie wiem czy juz moge to uzyc . czy to nie jest grozne dla bioderek czy cos.
jakie sa wasze opinie
wiec dziewczyny wiecej luuuuzu!pozdrawiam mamusie zatroskane!kazda chce dla swojego dziecka jak najlepiej!!!!!! ktos moze uznac to za krytyke...