aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Moj tez zgrzyta jak ma jakies problemy. A mi wlosy na glowie sie deba staja jak tego slucham!
t kup mu gume
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj tez zgrzyta jak ma jakies problemy. A mi wlosy na glowie sie deba staja jak tego slucham!
Mój mąż zgrzytal i poscierał sobie kilka zębów , teraz ma nakaz rzucia gumy jak ma stresa ( bo zgrzytał jak go coś wnerwiło)
hahaha on w dzień zgrzyta? dobrze zrozumiem?
bo w nocy to ciężko rzuć gumę, chyba że ma jakiś dar ;-)
hahah
no wlansie tez nie bardzo wiem kiedy mojemu mam ta gume dac, bo on przez sen zgrzyta ;-)
Alijcia - ciocia jest bardzo dumna z Ciebie :-)
Czy Wasze maluchy tez lubia kopac we wszystko?
Jakkolwiek Poli nie uloze na kocu - po chwili jest przy sofie, i wali w nia nogami
Albo ostatnio wymyslila kopanie w zyrafe z maty. Tak dlugo kopie, az zyrafa padnie - mata sie zlozy i polowa tego dolu ja przykryje. Wtedy bawi sie sama ze soba w akuku i ma faze.
A u nas babcia wygrała po raz drugi tesciowa nauczyła mała mówic baba
Oczywiście jest to : ba ba ba ba ba .. ale jak sie powie to powtarza ładnie za babcią
Szymka też nauczyła i pierwsze to było właśnie baba .

w sobotę jak wróciłam z zajęć poćwiczyłam z nim jeszcze i normalnie zajmuje mu to dosłownie chwilę
teraz nawet w nocy jak się przebudzi to wita mnie i butle siedząc i wołając bu! :-)