Luxuorius
Moderatorka
tak musi mi pomagac, bo wraca przedemna a ja potem musze obiad zrobic itd, dzielimy sie obowiązkamiSprzatanie mowisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak musi mi pomagac, bo wraca przedemna a ja potem musze obiad zrobic itd, dzielimy sie obowiązkamiSprzatanie mowisz
mi mozesz zrobic herbatke owocowaJa nie wiem jak Wasze urządzenia mobilne znoszą produkcję takiej ilości postów ...
Która chętna na kawkę ?
Ja zaraz usnę...

Juz masz koniec pracy? ja za godzine konczeNie ma mnie chwilę a tu masowa produkcja postów
luska: ostatnio śpię bardzo dobrze. Przed snem wietrzę dobrze w sypialni i zasypiam szybciutko.
lux: wróciłamZaraz wracam do gry
Pieczony kurczak...mniam!
azylek: jak za 200 zł za godzinę to może powie coś ciekawegoA jak nie to nie płać
Powiedz, że portfela zapomniałaś
Sprawa się komplikuje jeśli musisz zapłacić przed wejściem do gabinetu
nessi: ja mogę wpaść na zieloną herbatę
Co do testu na wrogość śluzu to się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Doszłam do wniosku, że najpierw unormuje sobie sprawy z owulacją i hormonami, a potem go zrobię. Koszt testu PCT to około 100 - 200 zł (zależnie od kliniki). Tylko i tak trzeba wcześniej lecieć na usg, żeby mieć potwierdzony pęcherzyk dominujący i najlepiej 1-2 dni przed owulacją trafić z tym i z przytulaniem, a potem jakoś maksymalnie po 12h do kliniki na pobranie materiału.
mi mozesz zrobic herbatke owocowa![]()

no a jak juz dlugo jest jasno, az chce sie zyclux: szybko zleci. Ja dzisiaj wcześnie wstałam to nadrobiłam porankiem![]()
jak jestemPrzez Ciebie muszę do sklepu iść ... a wiesz ... jak w ciąży jesteś to się ciężarówkom nie odmawia![]()
w cuda nie wierze