• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nie ma mnie chwilę a tu masowa produkcja postów :D

luska: ostatnio śpię bardzo dobrze. Przed snem wietrzę dobrze w sypialni i zasypiam szybciutko.

lux: wróciłam :D Zaraz wracam do gry :D Pieczony kurczak...mniam!

azylek: jak za 200 zł za godzinę to może powie coś ciekawego :D A jak nie to nie płać :D Powiedz, że portfela zapomniałaś :P Sprawa się komplikuje jeśli musisz zapłacić przed wejściem do gabinetu :D

nessi: ja mogę wpaść na zieloną herbatę ;)

Co do testu na wrogość śluzu to się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Doszłam do wniosku, że najpierw unormuje sobie sprawy z owulacją i hormonami, a potem go zrobię. Koszt testu PCT to około 100 - 200 zł (zależnie od kliniki). Tylko i tak trzeba wcześniej lecieć na usg, żeby mieć potwierdzony pęcherzyk dominujący i najlepiej 1-2 dni przed owulacją trafić z tym i z przytulaniem, a potem jakoś maksymalnie po 12h do kliniki na pobranie materiału.

Nie ma mnie chwilę a tu masowa produkcja postów :D

luska: ostatnio śpię bardzo dobrze. Przed snem wietrzę dobrze w sypialni i zasypiam szybciutko.

lux: wróciłam :D Zaraz wracam do gry :D Pieczony kurczak...mniam!

azylek: jak za 200 zł za godzinę to może powie coś ciekawego :D A jak nie to nie płać :D Powiedz, że portfela zapomniałaś :p Sprawa się komplikuje jeśli musisz zapłacić przed wejściem do gabinetu :D

nessi: ja mogę wpaść na zieloną herbatę ;)

Co do testu na wrogość śluzu to się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Doszłam do wniosku, że najpierw unormuje sobie sprawy z owulacją i hormonami, a potem go zrobię. Koszt testu PCT to około 100 - 200 zł (zależnie od kliniki). Tylko i tak trzeba wcześniej lecieć na usg, żeby mieć potwierdzony pęcherzyk dominujący i najlepiej 1-2 dni przed owulacją trafić z tym i z przytulaniem, a potem jakoś maksymalnie po 12h do kliniki na pobranie materiału.
Juz masz koniec pracy? ja za godzine koncze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry