• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
anula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie :( 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę :)
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ? :P

NeSSi ok będzie Warszawa :*

a to na jaką tabelę się decydujemy tą pierwszą czy tą rozszerzoną ? :P

anula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie :( 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę :)
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ?[emoji14]
NeSSi ok będzie Warszawa :*

a to na jaką tabelę się decydujemy tą pierwszą czy tą rozszerzoną ? :P
No niestety .... mam nadzieje ze teraz wkoncu się uda .... choć takie to wydaje się nie osiagalne dla mnie .... no ja nie szczecin .... ale blisko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

31 lat, 7 cykl starań po poronieniu, łącznie 13 cykl. Kolejna @ 7.03, dzieci brak.. Jeden aniołek ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dobra dziewczyny , tabelka skończona tyko teraz trzeba uzupełniać :)
I kto na pierwszą stronę daje julka , Jogu tak , żeby widać było :)

a tak jest końcowa , mam nadzieję , że się podoba :)
TABELKA 18.02.2016.jpg

Załączniki

• TABELKA 18.02.2016.jpg
    TABELKA 18.02.2016.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 85
Laski, ja odpadam z tabelki.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Poza tym od pewnego czasu nie liczę cykli, nie odliczam do przyjścia @.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...

Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane :)
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.

reklama
Laski, ja odpadam z tabelki.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Poza tym od pewnego czasu nie liczę cykli, nie odliczam do przyjścia @.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...

Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane :)
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.

Jogu ja nie zamierzam uciekac z tego wątku jak będę w ciązy :P
a możesz chociaż piodać jakieś mniej więcej , nie musisz wszytskiego dokładnie kochana :)

Ja tabelkę biorę na siebie i będę uzupełniać i Wam przesyłać spokojnie , ale jeżeli nie chcesz podać nic to ok w tabelce i tak będziesz chociaż z NICKIEM :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry