• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo to wiesz działać trzeba jak śluz taki piękny :)

luska mała no nie zbyt , zęby jej wychodzą i ciągle maruda a z każdym kolejnym zębem płacz , no ale dajemy radę ;) najważniejsze że mi nie choruje :)

anula chciałabym ale do @ jeszcze 6 dni to chyba za wcześnie na testa ... :D

Kruczyca a ty się nam tą kiecka nie pochwaliłas :P

:)

reklama
Hej
Nessi gratulacje wielkie! Ktoś musiał zacząć! Zycze Ci mega nudnej ciąży, teraz pora na Luske i Bum tak?:-)
Ja dziewczyny narazie odpadam. Należy mi się trochę spokoju psychicznego a te starania i mnie i męża wykończyly całkowicie. Muszę zrobić przerwę na cykl lub dwa i mam nadzieję że wrócę z wielkimi zapasami energii i pozytywnego myślenia.
Wysypu dwóch kreseczek wam życzę!

Aaaa wiecie co zrobię rano testa , ale nie nakręcam się na dwie a w @ zrobię następnego :)

Tynka przerwa dobrze zrobi , ale wróć szybko do starań , chyba , że w twojej przerwie coś sie wydarzy :p

Macie Kiecke ;) ogólnie będzie jak ta asymetryczna ale ze względu na duży biust zrobią mi szerokie ramionka jak z tej ostatniej ;)

Załączniki

• 1456424765180.jpg
    1456424765180.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 1456424787829.jpg
    1456424787829.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 55
  • 1456424818283.jpg
    1456424818283.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 58
Nigdy nie czułam się dobrze w zadnej sukience zaraz mi się płakać chciało. To jest jedyna o której nie pomyślałam "no beznadzieja" pierwszy raz w życiu poczułam się fajnie w sukience mimo że to nie był zupełnie mój rozmiar i biust to miałam na słowo honoru zakryty :D już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądać końcowa wersja,a ja poznam tydzień przed ślubem ;)

reklama
Tynka ale chyba nas nie zostawisz co ?

Kruczuca eee bomba! A biustu chętnie trochę przyjme :)

Bum noo to jutro czekamy ! Dobra decyzja ....

jugus a ty co tam ? bo chyba mało cie dziś?

jula,azylek i reszto hop hop ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry