• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kurczyca będzie świetnie :) ja to miałam dwa tygodnie na znalezienie kiecki w 8 miesiacu z giga brzuchem , wiesz co to było tak mi się wyć chciało , nie wyglądałam tak jak chciałam ...
Ale odbije sobie to ;)

reklama
A to moja suknia slubna

Załączniki

• 1456426052698.jpg
    1456426052698.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 56
Hej

Nessi kochana mega gratuluje
Wkleisz foto?;) bo jakos z kom nie moge sie dostac na forum, gdzie foto wstawilas heh.

Luska kochana mam nadzieje ze to co czujesz!!!!

Tynka kochana szkoda ze odchodzisz ale rozumiem ze musisz troche odpoczac! Wracaj szybko do Nas z nowa energia kochana!

Kruszyca piekna sukniea bedziesz wygladac bajecznie

reklama
Dzięki dziewczyny. Nie pokazuje mi chyba wszystkich postów. Nie ma nic od Tynki :( czasem też coś piszecie a nie wiem o czym jakby środek rozmowy był. Lusia Twoja suknia też piękna :) też chciałam szyc u krawcowej bo nie chciałam białej sukienki tylko kolorowa, ale żadna mnie nie słuchała co do niej mówię, czego chce więc zrezygnowałam. Na mojej ulicy jest dużo salonów z sukniami a Panie z Margarett poszły mi na rękę bo trafiłam do nich dopiero na początku grudnia i jeszcze zlecił szycie z dwóch wzorów jednej sukni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry