• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi wczoraj do szkoły mnie ściągali przed 15 bo juz miał gorączkę .... najwyżej dziś skoczyła do 38,6 teraz jest ok 36,7 .... jak dziecko chore to jest najgorzej patrzysz jak się biedaczek meczy ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

nessi: dobry film na wieczór :) A niezgodną oglądałam, ale tylko pierwszą część.

xbum: oooo na serniczek bym się wprosiła, bo uwielbiam serniki na ciemnym spodzie :D mniam! Przyjemne takie odwiedziny rodziny.

lux: pamiętałam własnie, że bratowa na zwolnieniu i sie zastanawiałam czy kogoś masz dodatkowego zamiast niej do pomocy. Wierzę, że dasz radę :) Udanego goszczenia sie :D A seksik w weekend dobrze działa na ciało i umysł :D

anula: o kurczę to na poważnie go wzięło :( Biedactwo! Niech zdrowieje!

moniusia: o rany :/ Coraz częściej ostatnio słychać o błędach laboratoryjnych :/ I jak tu czuć się pewnie i bezpiecznie :/ Najwazniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Hoduj piękne jajca :)

kruczyca: jejku, teraz te infekcje to jakiś koszmar :/ I tak łatwo sie zarazić :( Zdrówka! Ja kiedyś też tak miałam, że chorowaliśmy przez prawie miesiąc...o jak sobie to przypomne :|

luska: z zębami to zawsze przeboje są :) Ale dobrze, że teraz to zrobisz i po problemie :)

Mnie dzisiaj boli podbrzusze, normalnie czuję, że mi jajnik eksploduje.
Żeby było zabawniej to test owulacyjny mi dzisiaj wyszedł, wiec to chyba owulacja. Ja jednak chyba wolę jej nie czuć :| Ponoć większość kobiet właśnie nie czuje owulacji.
Zrobiłam pierwszy test o 16 i były dwie kreski, a później drugi o 20 i już była ledwo widoczna. Nie wiem czy to możliwe :/

Jugo no juz jest lepiej .... ja za to nic nie czuje .... zresztą no też z przyjemnością chciałabym nie czuć owulacji bo potem tylko człowiek w nerwach i kipi z gara od myślenia ... staram się właśnie dlatego nie wczytać w swój organizm ale co z tego wyjdzie - nie wie nikt ... dziś mam dopiero 11dc

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: ja na szczęście nie mam tak co cykl, bo ja większość cykli mam bezowulacyjnych :D Teraz tylko ten lewy jajnik się pobudził i coś wydziwia. Byle się torbiel nie zrobiła :/ A testy owu to mi pierwszy raz w życiu wyszły :D Jestem w szoku! Dobrze, że z młodym lepiej :)

Dobranoc :) Do jutra!

Dopisać jeszcze kogoś? Tyle tych postów produkujemy, że mogłam coś przeoczyć :)
Marzec zapowiada się bardzo intensywnie :D

MARZEC:

1.03: Jugosława - badania krwi
1.03: Moniusia - wizyta w trakcie stymulacji do in vitro
2.03: Karola - monitoring
2.03: Xbum - test ciążowy
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub :D

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Wkurzona jestem na maxa. Mój się dzisiaj spil ze swoim ojcem i nie dość ze nie ma z niego żadnego pożytku to jeszcze nici z miłego wieczoru.
Jugus możesz mnie wpisać jeszcze na 02.03 - monitoring.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry