• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Karola mój też niby poszedł do sąsiada na godzinę i miał być o 21 .... nawet niech się kuzwa do mnie nie odzywa gamon .... dobrej nocy dziewczyny

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Jugo z testami tak jest wlasnie, ze trzeba wychwycić czas kiedy ta druga krecha mocniejsza, bo szybko mija ten czas. Pare godz i potem juz dupa, dlatego trzeba robić te testy 2,3 x dziennie zeby nie przegapić tego piku LH [emoji2] bardzo sie cieszę i życzę udanego sexu, proszę działać, bo owu będzie jutro [emoji5]
Mnie ten cykl wogole jajniki nie informowały ze jest ovu, wiem to tylko z monitu. A teraz była z lewego i moze dlatego taka cisza i spokój [emoji5]
Z tego cyklu tez nici, ja troche odpuściłam ale przykro mi patrzeć jak mąż co miesiac liczy, ze sie uda. A wiem ze to we mnie problem i naprawdę ciezko mi z tym, ze jest z tego jeden wielki niewypał.. Ehh mówię Wam, znajomi teraz in vitro beda robić, czyli kolejni z dzidziusiem i tylko jeszcze jedna para nam została bezdzietna. A tak kazdy z bobasami..
Anula ja tak samo uważam, jak czuje ovu to od razu sie załącza w głowie - oho juz czas, trzeba isc odwalić robote, bo zaraz kolejny miesiac trzeba czekac do tych dni.. Jakie to głupie. Tymbardziej ze miesiac w miesiac nic nie wychodzi i tylko niepotrzebna nerwówka w głowie.
Nessi a Ty tam karm swojego głoda [emoji4]
Dobranoc dziewczyny [emoji42]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

dobry ja juz na nogach, musze wyprac stos recznikow, a ze piore je kolorami to.....
na obiad mam mintaja, frytki i brokula a Wyo co macie?
pogoda piekna, cudownie zajezdza wiosna :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry