• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hejo:-)
Ja narazie mam focha na mojego. Rany jaki on jest wkurzajacy.. Probowal mnie przepraszać ale mam gdzieś jego przeprosiny zwłaszcza ze zawsze kończy się tak samo i mamy powtórkę z rozrywki. Albo zrozumie coś albo niech spada na kanape...
U mnie śluz plodny od dwóch dni, normalnie jak nigdy:-)
Azylek, u mnie też to tak wygląda ze znajomymi. Właściwie to jesteśmy ostatni bezdzietni...

Hejo:-)
Ja narazie mam focha na mojego. Rany jaki on jest wkurzajacy.. Probowal mnie przepraszać ale mam gdzieś jego przeprosiny zwłaszcza ze zawsze kończy się tak samo i mamy powtórkę z rozrywki. Albo zrozumie coś albo niech spada na kanape...
U mnie śluz plodny od dwóch dni, normalnie jak nigdy:-)
Azylek, u mnie też to tak wygląda ze znajomymi. Właściwie to jesteśmy ostatni bezdzietni...
o co mu chodzi?

Bo to jest tak, że rzadko mamy całe weekendy razem. Zazwyczaj wtedy jedziemy do kogos. Umówiliśmy się ze pojedziemy do taty ( mojego tescia) bo miał urodziny posidzimy A wieczór spędzimy w domu razem. Niespodziewanie przyjechały siostry męża. Fajnie bylo, dopóki mój M sie nie spil i tylko problem z nim miałam.. O miłym wieczorze mogłam zapomnieć, no i musialam wysluchiwac jego chrapania.

Karola ehh ... mój wrócił ok 23 ale w stanie trzeźwości na szczęście ... podasalam się choć zawsze jak mnie wkurzy to nie mogę na niego patrzec bo kurcze jak spojrzę na te jego morderczke to zaraz wymiekam i zaczynam się śmiać :) w każdym razie przeprosił i obowiązek małżeński wykonal-milo było :) śniadanie nawet zrobił :) ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry