• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux aaa no robi , robi ... Mu to nie przeszkadza :D.

karola a test ovu robilas rano ? Bo czytalam , ze sie rano nie robi najlepiej kolo 17-19 ..

Idę gotować obiad P za dwie godziny wraca ;)

Wszędzie coś innego i skąd ma człek wiedzieć ...
Ja moj następny cykl też zaczynam z tymi testami ciekawe , jeszcze nigdy nie robiłam ...

hej, hej,

karola: uuu szkoda, że się spił :/ Oni to jakoś nie myślą jak coś robią. Mój też czasem coś walnie i nie pomyśli o niczym. Bardzo go głowa bolała? :D Widzę, że i u ciebie piękny śluz. Może coś w powietrzu jest, że taki ładny w tym cyklu :D Mnie też to zdziwiło :) A test owu to zrób jeszcze o 16-17, bo mi w południe nic nie wychodziło a później jak zrobiłam był pozytywny :/ A z porannego moczu to już zupełnie nic, też przetestowałam :D

anula: chłopy to temat rzeka. Mój miał dzisiaj mięso przyprawić i przyprawa mu się skończyła. Zamiast poszukać w szufladzie nowego opakowania to tak zostawił to mięso na desce i tak sobie leżało. A już nie wspomnę o tym, że nie wpadł na to, żeby je oczyścić :| No cóż. Chociaż przy takich sprawach to mi się śmiać chce po prostu :D

nessi: może suplementuj i będzie lepiej, bo tak jak piszesz, organizm sie domaga i uzupełnia braki.

azylek: niestety presja jest na dziecko, zwłaszcza jak sie ma znajomych już dzieciatych :(

lux: u mnie zimno, bo ledwo 2-3 stopnie, ale za to słonecznie. U mnie dzisiaj kurczak pieczony, ryż i surówka warzywna. A śluz to i u mnie po @ taki mleczny.

julia: a takie buty z tymi nerwami. Czasem tak jest, że jak się nerwy ma to potem już coraz gorzej. Szkoda, że się nie udało kupić tego co chciałaś, ale może niedługo znowu na zakupy pojedziesz i kupisz, a może zniżka będzie albo mega promocja? :) Taka rekompensata od losu :)

luska: czekamy dalej, bo jeszcze kreska może się pojawić :) Ja to uprzedzona to testów z moczu jestem :|

U mnie już po owu. Śluz zupełnie inny i mam wrażenie, że mam wyższą temperaturę.
Zastanawiam się czy nie wziąć sobie dupka, żeby w razie czego pomóc. Chociaż zdania się podzielone co do tego.

A jak jest z tą temperaturą ? Przed @ spada czy jak ?
Bo ja sobie tak zaczelam mierzyc od 18dc i dzisiaj mi skoczyla do 37,1 ...

xbum: mówi się, że temperaturę powinno się mierzyć po @ tj. od 5-7 dnia cyklu najlepiej, tak, żeby mieć szansę zaobserwować jej zmiany. W cyklu owulacyjnym powinno się zaobserwować skok temperatury po owulacji m.in. na skutek działania progesteronu. Wyższa temperatura utrzymuje się przez kilkanaście dni i albo spada przed kolejną @ albo zostaje podwyższona, bo mamy ciążę.
Mniej więcej jak tutaj:

Załączniki

• temp.png
    temp.png
    180,5 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Jugus, coś w tym może być bo rano miałam taki mleczny sluz A teraz patrzę znowu rozciagliwy.. Zobacze potem co mi wyjdzie na teście. Ja w tym cyklu odpuscilam temp bo mi sie nie chciało mierzyc..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry