• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi mlody trochę miazga ale temperatura opanowana ....jakiś kaszel i katar doszedł .... jutro w domu zostanie .....

Lux z tego co wiem Miss szczesliwa i zakochana w córci ....no i syneczku tez :) Lili juz duża ,śliczna dziewczynka :) czasem bywa na fb ale z reguły cierpi na brak czasu ....

wiecie co ...tak sobie dziś myslalam ze my strączki to takie trochę ograniczone .... a to by człowiek chodził np. na solarium raz w tygodniu ale zaraz myślę kurcze a jak się uda etc a nie będę wiedzieć to te promieniowanie nie teges .... a to by człowiek pobalowal czy cos .. a zaraz kurcze .... a te patologie hulaszczy tryb życia prowadzą i popatrzcie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Nessi mlody trochę miazga ale temperatura opanowana ....jakiś kaszel i katar doszedł .... jutro w domu zostanie .....

Lux z tego co wiem Miss szczesliwa i zakochana w córci ....no i syneczku tez :) Lili juz duża ,śliczna dziewczynka :) czasem bywa na fb ale z reguły cierpi na brak czasu ....

wiecie co ...tak sobie dziś myslalam ze my strączki to takie trochę ograniczone .... a to by człowiek chodził np. na solarium raz w tygodniu ale zaraz myślę kurcze a jak się uda etc a nie będę wiedzieć to te promieniowanie nie teges .... a to by człowiek pobalowal czy cos .. a zaraz kurcze .... a te patologie hulaszczy tryb życia prowadzą i popatrzcie

pozdrow ja prosze i popros by sie tu odezwala

reklama
Nessi bystra kobitka z ciebie to szybko złapiesz :) a klasy jakie ? podstawówka ?

Lux pewnie ze pozdrowie i przekaże :)

Lusia mi leniwie ale młodzieniec chorutki to nie ruszalismy nigdzie :) nawet odpoczelam przez ten weekend Ci powiem :) juz przygotowane wszystko na jutro ehh ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry