• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

MARZEC:
1.03: Jugosława - badania krwi
1.03: Moniusia - wizyta w trakcie stymulacji do in vitro
2.03: Karola - monitoring
2.03: Xbum - test ciążowy
3.03: Nessi - wizyta u ginekologa
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

reklama
Nessi pewnie odpoczniesz,a ja byłam w pracy i jednak wróciłam,wzielam opiekę i na 14:30 idziemy do pediatry .... kurcze idź do gina ja to po ostatnim przejściu poszła bym jak najszybciej a tylko po to coby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy bo jednak pozamaciczna mnie w pełni zaskoczyła ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Rozmawiałam z ginką, kazała przyjść 7 albo 9 ..nie wcześniej
edycja : 9.03 wizyta u gina, właśnie się dogadałyśmy

Lusia Wszystkiego co najlpesze , spełnienia marzeń ;*

a mnie choroba dopadła , kości bolą , katar i gorączka ... :(
Zdrówka kochana ... !

Hej laski,

luska: najlepszego :) Spełnienia marzeń, zdrówka i radości w życiu. Sto lat, sto lat! :)

moniusia: jak się czujesz? Jajniki pracują? :)

xbum: ojej :( Zdrowiej szybciutko! :)

nessi: hormony muszą zrobić swoje :D

anula: i dobrze, że idziecie do pediatry. Zawsze to młodego zbada, osłucha i będziesz spokojniejsza :)

azylek: jak ci się poniedziałek zaczął?

karola: jak tam po weekendzie? :D

julia: złapałaś trochę relaksu? Już niedługo wolne.

U mnie zimno, ale słonecznie. Tak mi się nic nie chce, ale to standard po weekendzie :|

Hej:-)
Weekend jak to weekend. Zlecial jak diabli. Dziś wracam do pracy. W środę idę do gin ale żeby wolny dzień zyskać ide krew oddac.. Honorowo :-P Z moim się dogadalismy A na wieczór zgodę upieczetowalismy:-P Ovu chyba rzeczywiście już była bo nawet jaajniki zrobiły stóp i nic nie bola..

Zeby było śmieszniej, wczoraj miałam faze na narzekanie. Jaka to jestem beznadziejna, brzydka, gruba, nie moge zaciążyc itp, itd :P Dziś mi przeszło i wręcz przeciwnie, motywacja na dzidziusia :P Jakaś taka pozytywna myśl się mnie uczepiła :)

Karola dobrze ze zawieszenie broni nastąpiło :) a ja ci powiem ze jak nigdy mam wyluzowane choć czuje ze juz po owu .... wczoraj była jak bykiem strzelił :) zobaczymy czy stary ustrzelil kropka :)

kurcze czuje prawy jajowod a to w nim była cp .... znając moje szczęście owylacja z prawego jak nic .... no to będę miała pełne galoty ....

Dzieki za zyczenia okresu dalej brak jak do srody sie nie pojawi to w czwartek jade na bete
Karola tak trzymaj pozytywne myslenie dziala cuda
Ness trzymam kciuki☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry