• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Jugus ale mi jeszcze smaka podkrecilas jajem i kielbaska mmm .... loteria mówisz a no ... owulacja może być i z drugiego jajnika a jajowod po przekatnej przechwyci i klops ...albo coś pokrecilam w każdym razie tego nie przeskocze i złotego środka tez nie ma .... ale kochaniutka juz mi się oczy świecą na twoje betkowanie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale paskdna pogoda leje wieje
u mnie póki co nie,ale kurcze jest strasznie zimno .... marzy mi się juz wiosna .... ciepelko,słońce ! zielono .... juz zaczynam się zastanawiać jakie kwiaty i roślinki w ogródku posadze :) bo teraz wszystko uschlo za pomocą kundla ... nawet truskawki z doniczek powyrywal w złości jak włązl dupskiem w wysoka doniczke i okazało się ze nie uda się mimo wszystko przeskoczyć przez płot .. no i w domu planujemy odświeżyć wiec malowanie ścian się zapowiada :) haa sama z przyjemnością to zrobię :) i juz widzialam bosskie zasłony do salonu bialo-szare :) jest plan :) .... kurcze zaraz Wielkanoc .... potem młody ma urodziny .... oj wszystko musze zaplanowac :)

lux: zmęczona po szkoleniu? Obiadek dobry dali?

anula: może tak być, że komórkę jajową przechwytuje drugi jajowód. Dlatego to wszystko takie magiczne jest i cuda się zdarzają :D Piękno naszych organizmów ;) U mnie też zimno! To szykuje ci się dużo planowania, bo i kwiatki, sadzonki, zasłony i urodzinki :D:D:D

Jugo kurcze no bo juz myślałam że bajki ci pisze bo źle skumalam ale nie ....w każdym razie organizm ludzki jest mega .... podziwiam lekarzy tych z powołania,z pasją .... ile tego wszystkiego choć łatwiej i przyjemniej jest jak właśnie nas intryguje i wciąga ta wiedza .... no i są plany to musze zrealizować i zawsze to dzień wypełniony .... a jak sobie pomyślę ze o 18 będzie jeszcze słońce i ciepło niedługo to aż mi się chce :)

lux: zmęczona po szkoleniu? Obiadek dobry dali?

anula: może tak być, że komórkę jajową przechwytuje drugi jajowód. Dlatego to wszystko takie magiczne jest i cuda się zdarzają :D Piękno naszych organizmów ;) U mnie też zimno! To szykuje ci się dużo planowania, bo i kwiatki, sadzonki, zasłony i urodzinki :D:D:D
gulaszowa, takie lodeczki z ziemnaikow, surowki i zraza...doradzce mi, bo mielismy dzis nieprzyjemna sytuacje...

jak wracalismy ze szkolena to chcac zjechac na lewy pas zderzylismy sie z jakims autem, my szkod nie mamy, czy tamto auto ma nie wiem, i to auto zamiast zjechac przed nas to pojechalo prosto, nie mamy nr nic kompletnie, czekamy, moze ta kobieta to zglosi i cos da sie zrobic, moze ona jakos spisala nasze blachy, Tomek jest wsciekly, bo niewiadomo czyja to wina i my tego nawet zglosic nie chcemy, bo nie mamy nr, nie wiem jakie to auto...nic kompletnie!!!! czekamy na odzew, jakby nie patrzec to ona zwiala z miejsca "wypadku" a miala jak wjechac przed nami i stanac, a pojechala w dluga...
[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]co robic? hmmm czekac na ewentualny odzew policji? my nie mozemy nic zglosic nie majac zadnych danych tej kobiety, nawet nie wiem co to bylo za auto, blach nie mamy. nic kompletnie[/FONT]

Lux jak wy z prawego chcieliście zjechać na lewy to jak na moje oko wina wasza bo ale ze tamto auto się nie zatrzymało dziwne aczkolwiek wątpię żeby spisała nr czy coś może opcja była inna typu tamto auto nie miało np ubezpieczenia bo kurcze każdy normalny człowiek by się zatrzymał,obejrzał szkodę,spisał polisę etc .. dobrze ze wasze auto nie uszkodzone i myślę że trzeba to puścić swoim biegiem i pewnie rozejdzie się po kościach.

reklama
Lux jak wy z prawego chcieliście zjechać na lewy to jak na moje oko wina wasza bo ale ze tamto auto się nie zatrzymało dziwne aczkolwiek wątpię żeby spisała nr czy coś może opcja była inna typu tamto auto nie miało np ubezpieczenia bo kurcze każdy normalny człowiek by się zatrzymał,obejrzał szkodę,spisał polisę etc .. dobrze ze wasze auto nie uszkodzone i myślę że trzeba to puścić swoim biegiem i pewnie rozejdzie się po kościach.

lewy pas mielismy wolny, tej kobiety nie bylo, ona podobno jechala za nami i nagle wziela lewy pas w chwili kiedy my chcielismy zjechac...i poszlo, ale nas dziwi, ze ona zwolnila po czym przyspieszyla i pojechala w dluga i zniknela nam z pola widzenia, powinna byla sie zatrzymac a nie...co moze jeszcze my mielismy ja gonic w sniegu i ogromnym ruchu? ona chyba tak pomyslala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry