• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jeśli ktoś zajście widział to może to zgłosić, jeśli były kamery po trasie to wystarczy przybliżony kolor auta i czas zdarzenia a policja dojdzie. Jeśli ktoś zgłosi. Kobieta po pewnym czasie sama może zgłosić zajście i powiedzieć, że uciekliście ... będzie słowo przeciwko słowu bez świadków. Wina będzie Wasza niezaleznie czy kobieta była na lewym pasie czy nie. Kierowca ma obowiązek się upenić, że nic nie jedzie przy zmianie pasu ruchu. Trzymam kciuki by jednak nie było konsekwencji. Może była pijana ? I dlatego odjechała.

reklama
Jeśli ktoś zajście widział to może to zgłosić, jeśli były kamery po trasie to wystarczy przybliżony kolor auta i czas zdarzenia a policja dojdzie. Jeśli ktoś zgłosi. Kobieta po pewnym czasie sama może zgłosić zajście i powiedzieć, że uciekliście ... będzie słowo przeciwko słowu bez świadków. Wina będzie Wasza niezaleznie czy kobieta była na lewym pasie czy nie. Kierowca ma obowiązek się upenić, że nic nie jedzie przy zmianie pasu ruchu. Trzymam kciuki by jednak nie było konsekwencji. Może była pijana ? I dlatego odjechała.
No my liczmy, ze ona to zglosi, to zamiast zjechac przed nami i dac nam jakis komunikat, ze chce sie zatrzymac to ona nagle przyspieszyla!!! i stracilismy ja z pola widzenia i co mielismy zrobic? my jechalismy prosto liczac na to, ze ona zwolni i sie spotkamy na bezpiecznym miejscu, spiszemy oc i juz a ona pojechala..i to on zwiala, nie my, mysmy jechali nadal prosto...patrzac gdzie ona jest

Lux no oby żadnej kaszany z tego nie było ... bo ludzie to potrafia człowiekowi życie utrudnić ....

Nessi jak tam mamusia się czujesz ? gotowa na jutro ?

Bum aa obiad na jutro zrobiłam tzn sosiwo .... zaraz po m jak miłość idę się ogarnąć i tez do wyra .

kurcze wszystko bym zjadła .... patrzę na słoik nutelli i juz bym wciągnęła .... masakra .... chyba czegoś mi brak ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula m jak miłość kiedyś ogladalam :D
Jak na razie pierwsza miłość od pierwszego odcinka oglądam ;)
A ja dzisiaj sobie pozwoliłam na ciastka , sernik bo został mi z soboty i teraz chipsy wcinam a cooo :D

Czuję się ok, chociaż mój mały żołądeczek i kiszki nie wyrabiają z powodu napadów głodu. Dzisiaj zjadłam na raz 2 puszki brzoskwiń, i gdyby stały jeszcze ze dwie to pewnie bym je wcieła. Ciągnie mnie do tłustego jedzenia z ogórkami oczywiście. Myślałam, że witaminy wpłyną trochę na napady wilczego głodu - ale nie działają. Ja jestem bardzo chudziutka, więc jedzenie 6 x dziennie pełnych posiłków + podjadanie np. po 2 puszki ... powoduje rozsadzanie mojego żołądka i jelit. Na kolację jem płatki, chociaz wiem, że nie złagodzę nimi głodu, ale muszę przystopować. Dzisiaj wypiłam już 2 L wody, ale wolę już pić jak jeść. W dodatku mam bzika na punkcie zębów - w końcu nimi pracuję, więc mój dzień dzisiejszy to jedzenie i mycie zębów co chwila + spanie ...ehh

reklama
Nessi szalona jesteś :) ty się lepiej dobrze wyśpij,weź jutro dużą torebkę a do niej tonę ogórków,zrób się na bóstwo i pokaż im na co Cię stać :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry