• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej a ja dajej w niepewnosci jak nic wyladuje w wariatkowie juz wole czekac na dni plodne niz na tez cholerny okres strasznie dluza mi sie te dni okropnie godziny minuty a ja mysle czy jestem w ciazy czy jednak sie pojawi idzie oszalec

reklama
Lusia zrób betę bo się wykończysz kochana !

a ja coś kiepsko ... żołądek boli i mdli ...żeby tylko nie jelitowa zadna .... musze chyba probiotyk zapodać jakiś bo padnie trupem

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lux co się znów stało ?

anula lepiej coś wziąść za wczasu , ja wczoraj wypilam vicksa i się lepiej czuje , tylko gardło trochę boli ...

Lux co się znów stało ?

anula lepiej coś wziąść za wczasu , ja wczoraj wypilam vicksa i się lepiej czuje , tylko gardło trochę boli ...
co chwile mam towar, faktury ceny ukladanie wszystko ja sama...ludzie laza, nie ogarniam czas mi za szybko leci..co ja robot? bylysmy we dwie to szlo to szybciej, wiedza oboje z bratem, jaki jest kociol, bo byl on wczoraj w pracy, ale ch.uj niech sie ja glupia mecze..ona na koncowce ciazy to musi odpoczywac a ja co? powiesze tu-zle, powiesze tam-zle, ale jak sie pytam gdzie to by ladnie wygladalo to mowi, a rob jak chcesz...no to robie jak chce i uwag slyszec nie chce!!!!

Hej dziewczyny :)

Lusia, po co się męczysz? Zrób test i będziesz wiedzieć na czym stoisz. NIe trzymaj się dłużej w niepewności bo zwariujesz, a z dnia na dzień coraz bardziej się nakręcasz, a jak @ zawita popadniesz w rozpacz.. Jak wyjdzie negatyw, to czekasz na @ (poboli, poboli i przestanie, bo my silne babki jesteśmy), a jak pozytyw to biegniesz na bete potwierdzić. Lusia, no nie męcz się...

A ja żeby jutro pojechać na usg, ide oddać krew. Szkoda mi urlopu. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych przeciwskazań.

Hej dziewczyny. No to nie popije na weselu. Dostałam leki na 3mc jako ostatnia szansa ze względu na ślub ;) bo tak to do wycinania migdalki no ale przy tym nie można ani dźwigać, ani się przemeczac jakiś czas także już wolę te tabletki póki co.

heej Kobity :D
widzę, że dalej czekamy na dobre wieści u Lusi. Zrób test psychika Ci odpocznie i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Lux nie denerwuj się szkoda Twojej energii
Nessi hormony widzę szaleją :) ale to dobrze, taki stan
Jugo trzymam kciuki !

a u nas czas starań, zobaczymy co przyniesie. Płodne chyba się zaczeły, a planowo owu w sobotę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry