• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej, hej,

moniusia: powodzenia ;D Mam nadzieję, że się pochwalisz pięknymi jajcami jak wrócisz z podglądania :)

anula: robiłam tarczycowe hormony, prolaktynę, mocz, glukozę, morfologię i jeszcze jakieś wątrobowe i nerkowe oznaczenia. Sporo tego było. Niech się młody kuruje. O kurczę, co cię dopadło z tym żołądkiem? :(

nessi: trzymaj się tam :) Mam nadzieję, że zapiekanki i pierogi będą smaczne :D

lux: a na czas dostaw większych nie może ktoś ci pomóc? Musisz ich tam chyba poustawiać do pionu, bo coś widzę, że inaczej będzie kiepsko :| Przecież tak długo nie można robić za kilka osób. Zwłaszcza, że to i fizycznie się pracuje i głową też, więc podwójnie człowiek zmęczony :/

xbum: jak człowiek sie wyśpi to od razu lepiej się funkcjonuje :) A jak mała? Nadal marudna?

luska: ty to musisz mieć stalowe nerwy. Jak sie tak mocno denerwujesz to jedz na betę i będziesz wiedziała. Taki stres to wcale dobry nie jest :/

karola: wcale się nie dziwię, że szkoda ci urlopu. Człowiek i tak ma go mało :/ A to coś wypada zawsze i wziąć wtedy już trzeba. A tak jak można to czemu nie skorzystać :)

kruczyca: dobrze, że wybór jest pomiędzy wycięciem a lekami. Ja też kiedyś miałam mieć wycięte, ale w końcu się nie zdecydowali rodzice, dzieckiem wtedy byłam.

tęczowa: mam nadzieje, że ten cykl będzie tym szcześliwym ;) Trochę pracy was czeka :D No ale przyjemnej na szczęście :D

Jak ja nie znoszę fazy lutealnej, człowiek tylko się zastanawia czy się udało. Nawet ilość obowiązków nie pozwala zapomnieć o tym pytaniu! Tempka niby rośnie, czyli jest szansa, że owulacja przebiegła pomyślnie. Idzie zawarować....Szkoda, że nie można zasnąć na ten czas i obudzić się dopiero po pozytywnej becie :D Muszę wrzucić na luz, bo oszaleję :) Dobrze, że tydzień jest pracowity to jest szansa, że zabranie mi siły na takie rozmyślania :)

a ja wam zazdroszczę ,pomyślcie ze czekacie a ja dopiero w połowie cyklu ...w sumie owu juz chyba była mimo to trzeba stanąć na wysokości zadania :) a gdzie do końca jeszcze .... szlak ...cykl teraz miałam chyba z 34 a czułam się jakby to trwało całe wieki .... masakra

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej, hej,

moniusia: powodzenia ;D Mam nadzieję, że się pochwalisz pięknymi jajcami jak wrócisz z podglądania :)

anula: robiłam tarczycowe hormony, prolaktynę, mocz, glukozę, morfologię i jeszcze jakieś wątrobowe i nerkowe oznaczenia. Sporo tego było. Niech się młody kuruje. O kurczę, co cię dopadło z tym żołądkiem? :(

nessi: trzymaj się tam :) Mam nadzieję, że zapiekanki i pierogi będą smaczne :D

lux: a na czas dostaw większych nie może ktoś ci pomóc? Musisz ich tam chyba poustawiać do pionu, bo coś widzę, że inaczej będzie kiepsko :| Przecież tak długo nie można robić za kilka osób. Zwłaszcza, że to i fizycznie się pracuje i głową też, więc podwójnie człowiek zmęczony :/

xbum: jak człowiek sie wyśpi to od razu lepiej się funkcjonuje :) A jak mała? Nadal marudna?

luska: ty to musisz mieć stalowe nerwy. Jak sie tak mocno denerwujesz to jedz na betę i będziesz wiedziała. Taki stres to wcale dobry nie jest :/

karola: wcale się nie dziwię, że szkoda ci urlopu. Człowiek i tak ma go mało :/ A to coś wypada zawsze i wziąć wtedy już trzeba. A tak jak można to czemu nie skorzystać :)

kruczyca: dobrze, że wybór jest pomiędzy wycięciem a lekami. Ja też kiedyś miałam mieć wycięte, ale w końcu się nie zdecydowali rodzice, dzieckiem wtedy byłam.

tęczowa: mam nadzieje, że ten cykl będzie tym szcześliwym ;) Trochę pracy was czeka :D No ale przyjemnej na szczęście :D

Jak ja nie znoszę fazy lutealnej, człowiek tylko się zastanawia czy się udało. Nawet ilość obowiązków nie pozwala zapomnieć o tym pytaniu! Tempka niby rośnie, czyli jest szansa, że owulacja przebiegła pomyślnie. Idzie zawarować....Szkoda, że nie można zasnąć na ten czas i obudzić się dopiero po pozytywnej becie :D Muszę wrzucić na luz, bo oszaleję :) Dobrze, że tydzień jest pracowity to jest szansa, że zabranie mi siły na takie rozmyślania :)

hm na czas dostaw ona sie deklaruje, bedzie po czym nie przyjezdza a jak jest ruch i wprowadzam faktury i robie ceny to musze miec oczy dokoloa glowy...i pilnowac by nic mi nie zginelo... ehh mam dosc niekeidy...:no:

a u mnie jutro testowanko ... ależ jestem ciekawa czy @ przyjdzie :p
Objawow zadnych ani na ciążę ani na @ od dwóch dni :D

Jugo przebił się , więc na razie maruda jest ale nie aż tak bardzo , całe szczęście umie się zabawić , dostała skoczka i jest ok :p

Ja już po pracy, babka nie przyszła, karty diagnozy pozamykane na cztery zamki, nic zupełnie z czym mogłabym się zapoznać. Ehhh, dlatego kazali wracać do domu - ZAPIEKANKA ZALICZONA :D Drugiej już nie brałam bo byłam taka zła, że poszłam na darmo, iż zupełnie zapomniałam wstąpić po zapiekankę powrotną. Grrr.
anula88 - Jaka diagnoza ? Główną przyczyną takiego pisania są problemy z fonematyczną analizą wyrazów. Może mieć niedokształcenie słuchu fonematycznego i nie jest w stanie różnicować dzwięków mowy np. dzwięczne zapisuje bezdzwięcznie /p-b/ ustne na nosowe /ą-om, ę-em/ itd. Trzeba dużo ćwiczyć ponieważ dzieci z zab. słuchem fonematycznym zagrożone są dysgrafią i dysleksją. Jak będziesz miała pytania to wal do mnie jak dzik w żołędzie. Ale przydałaby się diagnoza ponieważ ja dziecka zbadać nie mogę.
A, że Pani nie używa zabawy do nauki to nic dziwnego, ż nie jest chętny :) Trzeba umieć zainteresować dzieci mową poprzez zabawę właśnie. Gdyż w samym gadaniu, powtarzaniu nie ma nic zabawnego :)

Lusia - Ty weź zrób tą betę, czemu się tak katujesz dziewczyno ? Jaki jest sens czekania dalszego ? Przez nerwy jeszcze coś się dzidzi stanie albo okres przez nerwy opóźniasz. I tak już, co ma być to będzie - nie masz na to wpływu. A możesz jedynie zyskać odpowiedź na dręczące Cię pytania.

Lux ogarnięta babeczka jesteś to dasz rade :) tylko mogliby nie kombinować jak poczatkowo dają wolna rękę ....

Ja na początku też miałam Kongo .... sprzedaż,zamówienia,przedstawiciele .... było trochę i system trzeba było odpowiedni obrac

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry