Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oni to wiedza, bo ona sama byla jakis czas i marudzila, ze jej ciezko i powinna mnie zrozumiecLux powinni dac ci kogoś do pomocy , nie widzą tego że ci ciężko ....
karola haha cwaniara z ciebie
Kruczyca oooo współczuję ... ja na swoim też nie piłam
tęczowa no to działajcie .
Hej, hej,
moniusia: powodzenia ;D Mam nadzieję, że się pochwalisz pięknymi jajcami jak wrócisz z podglądania
anula: robiłam tarczycowe hormony, prolaktynę, mocz, glukozę, morfologię i jeszcze jakieś wątrobowe i nerkowe oznaczenia. Sporo tego było. Niech się młody kuruje. O kurczę, co cię dopadło z tym żołądkiem?
nessi: trzymaj się tamMam nadzieję, że zapiekanki i pierogi będą smaczne
lux: a na czas dostaw większych nie może ktoś ci pomóc? Musisz ich tam chyba poustawiać do pionu, bo coś widzę, że inaczej będzie kiepsko :| Przecież tak długo nie można robić za kilka osób. Zwłaszcza, że to i fizycznie się pracuje i głową też, więc podwójnie człowiek zmęczony :/
xbum: jak człowiek sie wyśpi to od razu lepiej się funkcjonujeA jak mała? Nadal marudna?
luska: ty to musisz mieć stalowe nerwy. Jak sie tak mocno denerwujesz to jedz na betę i będziesz wiedziała. Taki stres to wcale dobry nie jest :/
karola: wcale się nie dziwię, że szkoda ci urlopu. Człowiek i tak ma go mało :/ A to coś wypada zawsze i wziąć wtedy już trzeba. A tak jak można to czemu nie skorzystać
kruczyca: dobrze, że wybór jest pomiędzy wycięciem a lekami. Ja też kiedyś miałam mieć wycięte, ale w końcu się nie zdecydowali rodzice, dzieckiem wtedy byłam.
tęczowa: mam nadzieje, że ten cykl będzie tym szcześliwymTrochę pracy was czeka
No ale przyjemnej na szczęście
Jak ja nie znoszę fazy lutealnej, człowiek tylko się zastanawia czy się udało. Nawet ilość obowiązków nie pozwala zapomnieć o tym pytaniu! Tempka niby rośnie, czyli jest szansa, że owulacja przebiegła pomyślnie. Idzie zawarować....Szkoda, że nie można zasnąć na ten czas i obudzić się dopiero po pozytywnej becieMuszę wrzucić na luz, bo oszaleję
Dobrze, że tydzień jest pracowity to jest szansa, że zabranie mi siły na takie rozmyślania
![]()

a u mnie jutro testowanko ... ależ jestem ciekawa czy @ przyjdzie
Objawow zadnych ani na ciążę ani na @ od dwóch dni
Jugo przebił się , więc na razie maruda jest ale nie aż tak bardzo , całe szczęście umie się zabawić , dostała skoczka i jest ok![]()