• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Już nawet mam plan, po trasie do pracy jest PKP a obok budka z zapiekankami, więc jedna w jedną stronę, i druga w drugą stronę :D Mam już obcykane, chociaż jeszcze będę mijać pierogarnię ... ciężka decyzja.
Jutro idę do pracy, ale dzieciaczków jeszcze nie będzie, dopiero w środę. Jutro zapoznam się z gabinetem, pomocami, i logopeda którego zastępuję wprowadzi mnie do terapii, ponieważ nie znam dzieci, a diagnozę już im zrobiła. Więc nie ma sensu się powielać.
Bóstwo powiadasz ? ... wolałabym spać :-( :( samopoczucie poziom 0, no dobra ... po jedzeniu 0+

lux: przykre zakończenia dnia was spotkało z tym powrotem :/ Miejmy nadzieje, że babeczka nie będzie robiła cudów i po prostu rozejdzie się po kościach. Może ona też zniszczeń nie ma. Scenariuszy może być dużo. Mnie takie sytuacje zawsze nakręcają na jeżdżenie z kamerką. No ale jeszcze się nie przekonałam na 100%.

nessi: niezły plan z zapiekankami :D Hihihi ciąża to dziwny stan :D A faceci to muszą mieć ubaw z tego, przynajmniej na początku :D Powodzenia jutro w pracy :)

anula: słoik z nutella mówi do ciebie? Zjedz mnie, zjedz :D

xbum: smacznego :D

Zbieram się do spania. Padam.

Kolorowych snów :)

Nessi juz żałuję że mnie tam nie bylo jak miałaś najgorzej wśród fajerwerek :) no plan jest a pierogi weź na wynos :) powodzenia .....

Jugo a daj spokój wviagnelabym wszystko ....

kładę się ....rano trzeba niestety zdzierzyc dźwięk budzika i pokonać swoje słabości coby wstać .... juz mnie mdli .... kolorowych ....

Moniusia powodzenia na wizycie ! czekam jutro na relacje :)

Jugo coby igła byla wąska a pigułka szybka :) p.s a co za badanie robisz ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Pierwsza :D Ja już prawie gotowa, młody wyszykowany, najedzony - zwarty i gotowy :D
O dziwo nie stresuję się, jest dobrze.
Nawet nie wiem do której będe w pracy,- chyba do 13:00 :)
Miłego dnia dziewczynki!

hej
Anula, Jugi no sie zobaczy czy ona to zglosi, ja jestem nerwowa przez to, zle spalam..kamerka dobry pomysl chcemy ja kupic i zamontowac i coraz powazniej nad tym myslimy...teraz pozostaje nam czekac

Dzień dobry.
Ja juz w biurze.kawę pije ....wstawało się przeokrutnie ....młody jako tako bez rewelacji .... łóżko okupuje w każdym razie ....

Nessi miłego oby było szybko i przyjemnie .... a swoją drogą to moje dziecko też uczęszcza na jak on to mówi logopedie ... nie lubi ale grzecznie chodzi raz w tygodniu z uwagi na to ze pisze tak jak słyszy.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć kobietki :)

Ale się wyspalam za wszystkie czasy , teraz trzeba lecieć do sklepu po bułeczki :)
I obiad szybko robić.

Miłego dnia ;)

azylek się dawno nie odzywala co nie ? ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry