Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Już nawet mam plan, po trasie do pracy jest PKP a obok budka z zapiekankami, więc jedna w jedną stronę, i druga w drugą stronę Mam już obcykane, chociaż jeszcze będę mijać pierogarnię ... ciężka decyzja.
Jutro idę do pracy, ale dzieciaczków jeszcze nie będzie, dopiero w środę. Jutro zapoznam się z gabinetem, pomocami, i logopeda którego zastępuję wprowadzi mnie do terapii, ponieważ nie znam dzieci, a diagnozę już im zrobiła. Więc nie ma sensu się powielać.
Bóstwo powiadasz ? ... wolałabym spać samopoczucie poziom 0, no dobra ... po jedzeniu 0+
Wczoraj płakałam mojemu K bo zobaczyłam fajerwerki w TV. Starał się mnie zrozumieć, ale pękał w szwach ze smiechu.
Dacie wiarę ? fajerwerki ?
Odbija mi zupełnie.
lux: przykre zakończenia dnia was spotkało z tym powrotem :/ Miejmy nadzieje, że babeczka nie będzie robiła cudów i po prostu rozejdzie się po kościach. Może ona też zniszczeń nie ma. Scenariuszy może być dużo. Mnie takie sytuacje zawsze nakręcają na jeżdżenie z kamerką. No ale jeszcze się nie przekonałam na 100%.
nessi: niezły plan z zapiekankami Hihihi ciąża to dziwny stan A faceci to muszą mieć ubaw z tego, przynajmniej na początku Powodzenia jutro w pracy
anula: słoik z nutella mówi do ciebie? Zjedz mnie, zjedz
Pierwsza Ja już prawie gotowa, młody wyszykowany, najedzony - zwarty i gotowy
O dziwo nie stresuję się, jest dobrze.
Nawet nie wiem do której będe w pracy,- chyba do 13:00
Miłego dnia dziewczynki!
hej Anula, Jugi no sie zobaczy czy ona to zglosi, ja jestem nerwowa przez to, zle spalam..kamerka dobry pomysl chcemy ja kupic i zamontowac i coraz powazniej nad tym myslimy...teraz pozostaje nam czekac
Dzień dobry.
Ja juz w biurze.kawę pije ....wstawało się przeokrutnie ....młody jako tako bez rewelacji .... łóżko okupuje w każdym razie ....
Nessi miłego oby było szybko i przyjemnie .... a swoją drogą to moje dziecko też uczęszcza na jak on to mówi logopedie ... nie lubi ale grzecznie chodzi raz w tygodniu z uwagi na to ze pisze tak jak słyszy.