Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle dzieci ma problemy, że głowa mała, zatem się nie martw tylko ja daje rade, ale chwilami jak robi sie ruch to musze bardzo wszystkiego pilnowac, jak tylko zajde w ciaze to szukamy drugiej osoby, musza tu nas byc dwie tak jak przedtemLux ogarnięta babeczka jesteś to dasz radetylko mogliby nie kombinować jak poczatkowo dają wolna rękę ....
Ja na początku też miałam Kongo .... sprzedaż,zamówienia,przedstawiciele .... było trochę i system trzeba było odpowiedni obrac
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
ja z rosolu zrobilam pomidorowa hahahxbumx może jednak się udało
co dziś robicie na obiad?

ona jak urodzi to sama zostanie.moja mama pracuje do 18-tej ma swoj sklep, tata zyje tylko praca a moj brat tez tylko praca, choc obiecal, ze bedzie pomagac, ja w to nie wierze..ona mowi, ze na mnie liczy, dobra ja pomoc moge, ale ja MAM SWOJE ZYCIE tak? nie bede codziennie tam zajezdzala by nianczyc bratanice jedna czy druga, bo jestem zmeczona po pracy i mam swojego chlopa i dom, w weekendy moge pomoc, ale tez nie kazdy bo chce odpoczac, moze jej mama przyjedzie na tydzien dwa do niej sie zobaczy.. a sklep? ja zostane sama ze wszystkim..brat chyba palcem n ie kiwnie i beda wojny bo czegos nie domowie, bo czegos nie zrobie a ona nie bedzie mogla, bo dwojka dzieci i kot, sorki trojka, bo moj brat to tez dzieckotęczowa: obyśmy się niedługo doczekały i potem już tylko do szczęśliwego rozwiązania będziemy odliczaćU mnie na obiad ryż, pałki pieczone i sałatka ze słoika.
anula: ja też mam ostatni dłuższe cykle i też mam wrażenie, że to się ciągnie i ciągnie. A taki co 28 dni trwa to pyk i już
lux: trochę to nie fair, że tak sprawy stoją z tym, że ktoś ma być a nagle nie przyjeżdża :/ Zapewne wszystko ogarniesz, ale dużym kosztem niestety :/ A kto będzie pomagał jak już urodzi?
xbum: brak objawów to dobry objawNo to dobrze, że dziecię szczęśliwe
nessi: rety! jak ja nie znoszę takich akcji :/ Człowiek jedzie, denrwuje się i na darmo koniec końców :/ I kiedy znowu się tam wybierasz?
luska: takie zawieszenie to okropne jest :/ Jak ma @ przychodzić niech przyłazi, a nie robi nadzieję! A najlepiej jakby nie przychodził! Jak późna owulacja to mogło być za wcześnie na sikańca, zwłaszcza z 2 moczu. &&&&&&

oj tak lepiej się wykurujLusia, Bum trzymam kciuki za Wasu mnie pewnie starania znów się przeniosą ze względu na te leki
nie można brać ich w ciąży i w czasie karmienia. A przerywać też nie chce, bo chorować podczas ciąży też niebezpiecznie... Ciągle jakieś zawirowania