• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Anula trzymam kciuki zeby sie udalo ja dalej w niepewnosci
i to jest najgorsze .... kurcze kiedyś może się doczekam prawidłowej i zdrowej ciąży z pięknym zakonczeniem :) póki co trochę luzuje i uczę się żyć z myślą że to nie tak hop siup :) ...

ciekawe co u ciebie wyjdzie .. trzymam kciuki :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

i to jest najgorsze .... kurcze kiedyś może się doczekam prawidłowej i zdrowej ciąży z pięknym zakonczeniem :) póki co trochę luzuje i uczę się żyć z myślą że to nie tak hop siup :) ...

ciekawe co u ciebie wyjdzie .. trzymam kciuki :)

Nie zapowiada sie na okres jajniki bola raz na jakis czas dzis 30dc najdluzszy mialam 31 wiec jeszcze w srode musze przyjsc a w czwartek beta jak sie nie pojawi

Ja mamm dzisiaj dzień płaczu , nie dość że P zaraz wychodzi do pracy to się źle czuję , mała maruda , wszystko mnie dobija , nie chce mi sie nic ehhh ...

Bum czasami tak jest .... poplacz zrobi ci się lepiej ....

my już w domu,osluchowo ok ale za długo gorączkuje,trzeba antybiotykiem pomoc bo sobie nie poradzi .. tak więc mamy przepisany

MARZEC:
1.03: Jugosława - badania krwi
1.03: Moniusia - wizyta w trakcie stymulacji do in vitro

2.03: Karola - monitoring
2.03: Xbum - test ciążowy
3.03: Luska - beta hcg
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa

9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

reklama
xbum: a może to hormony ciążowe :D Płacz, a test już niedługo :D Czasem takie dni są potrzebne. Emocje się obniżają, więc dobrze działa.

luska: no no ciekawe co tam wyjdzie u ciebie :) &&&&& nie puszczam :D

anula: szkoda, że antybiotyk, ale przynajmniej będzie pewność, że się wyleczy. Zbyt długa gorączka bardzo obciąża organizm niestety :/ A żurek sama bym wciągnęła! Taki z jajem i białą kiełbaską :D mniam! A co do owulacji z prawego jajnika to pozostaje wierzyć, że jak coś to będzie dobrze. Poza tym to jedna wielka loteria, więc szansa, że będzie dobrze są :) Trzeba tylko jakoś to przetrwać.

U mnie już testy owu nie pokazują drugiej kreski, więc jestem po. Teraz tylko 10 dni z dupkiem i zrobię beta hcg :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry