• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi bystra kobitka z ciebie to szybko złapiesz :) a klasy jakie ? podstawówka ?

Lux pewnie ze pozdrowie i przekaże :)

Lusia mi leniwie ale młodzieniec chorutki to nie ruszalismy nigdzie :) nawet odpoczelam przez ten weekend Ci powiem :) juz przygotowane wszystko na jutro ehh ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ty nie na forum tylko sioo do małża :D
Podstawówka oprócz gimnazjum, ale są ze sobą połączone. Mam dzieciaczki na terapię z klas zabierać, i ze świetlicy jak z rana będe. Nic więcej nie wiem, mam się dopiero dowiedzieć we wtorek.

Lusia - przejadłam i przespałam całą niedzielę, trochę mi dzisiaj smutno coś.
Luxia - okocisz się ?! Czy ja dobrze czytam ? :D

reklama
Ty nie na forum tylko sioo do małża :D
Podstawówka oprócz gimnazjum, ale są ze sobą połączone. Mam dzieciaczki na terapię z klas zabierać, i ze świetlicy jak z rana będe. Nic więcej nie wiem, mam się dopiero dowiedzieć we wtorek.

Lusia - przejadłam i przespałam całą niedzielę, trochę mi dzisiaj smutno coś.
Luxia - okocisz się ?! Czy ja dobrze czytam ? :D
Czemu smutno kochana

Nie wiem własnie ... taki niepokój wewnętrzny czuję - nie jest związany z ciążą, chyba, że jest jej następstwem. Raz mam humor w miarę by za chwilę mieć całkiem do (__)__). Raz płaczę, raz się boję, sama nie wiem czego, nie mam zupełnie chęci do życia. Pewnie hormony świrują. Może jak do pracy wrócę to zacznę jakoś się wewnętrznie mobilizować. Czuję się chora zwyczajnie albo depresyjnie. Z łóżka nie chcę nawet wyłazić.

dzień dobry ....
do mnie chyba zawitala zima ... auto zamarzlo grr .... młody jako tako ....do babci dziś pojedzie ....

Nessi chyba faktycznie hormony ...no nic trzeba przetrwać .. betę powtarzasz? do gina kiedy ?

żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ....

dzień dobry ....
do mnie chyba zawitala zima ... auto zamarzlo grr .... młody jako tako ....do babci dziś pojedzie ....

Nessi chyba faktycznie hormony ...no nic trzeba przetrwać .. betę powtarzasz? do gina kiedy ?

żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ....

Witam się i ja lekką kawą rozpuszczalną.
Bety już chyba nie robię, z Michałem w ogóle nie robiłam. Chyba, że ginka zdecyduje inaczej. Ale wątpię. Do Niej idę 3. III w czwartek, ale zadzwonię jeszcze do Niej bo to chyba za wcześnie, będzie dopiero 5 tydzień, nawet serduszka jeszcze nie będzie. Dzisiaj samopoczucie lepsze, młody już w przedszkolu, K go zabrał po drodze do pracy. A ja dzisiaj sama z kotem Szamanem, poczytam o terapii, posprzątam .. zrobię jedzonko. Zanim się obejrzę a czas zleci będzie wtorek .
U Nas też zima prawdziwa, sypie maksymalnie.
anula88 - zdrówko dla młodziejaszka :tak:

Nessi pewnie odpoczniesz,a ja byłam w pracy i jednak wróciłam,wzielam opiekę i na 14:30 idziemy do pediatry .... kurcze idź do gina ja to po ostatnim przejściu poszła bym jak najszybciej a tylko po to coby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy bo jednak pozamaciczna mnie w pełni zaskoczyła ....

Lusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spełnienia marzeń i dużo szczęścia,uśmiechu i samych pogodnych dni :) sto lat sto lat ..... :)

reklama
Lusia - Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szcześcia pomarańczy, niech Cię mężo nago tańczy!​
  1. Spełnienia marzeń kochana!
    happymarlene.gif

Załączniki

• happymarlene.gif
    happymarlene.gif
    65,6 KB · Wyświetleń: 231

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry