• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: ja nie mierzę systematycznie, ale już wiem, kiedy mi skacze do góry, bo czuję to i bez termometru :) Jakbym miała codziennie rano mierzyć to myślę, że już totalnie by mi mogło odbić :/ A ze śluzem to też tak teraz miałam, że raz nie był rozciągliwy, potem był. Nie jestem śluzowym ekspertem bo to pierwszy raz od bardzo bardzo dawna miałam książkowy ;D

reklama
Jugi mocno trzymam kciuki coby było owocne zakończenie :) bo zapowiada się obiecująco .....

ja juz rosół zrobiłam a staremu mowie coby drugie zrobił to już glupkowato się cieszy wiec nie ma opcji hehe .... i stara śpiewka ze to ja robie najlepsze .....

Karolina ja nie mierze bo okrutnie mnie to stresuje ....a dziś o mały włos skusilabym się na testy owu ...ale pokonałam te chęć .... za to prawy jajowod daje czadu .. pewnie owu będzie z niego co nie ukrywam stresuje mnie zdeczko ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: hihi podchodzić nas to oni potrafią :D Szczerze mówiąc to ja się nie nastawiam konkretnie na ten czy inny cykl. Kiedyś tak robiłam i nie wychodziło mi to na dobre :( Po prostu robię swoje i czekam co będzie. Rosołek bym wciągnęła :D

no ale wiesz stary wróci to sobie odgrzeje i tyle ....

a u mnie wczoraj śluz płodny -białko kurze normalnie ....dziś prawy jajowod się odzywał a teraz miednica odczuwalna - owu jak nic ..

no ale wiesz stary wróci to sobie odgrzeje i tyle ....

a u mnie wczoraj śluz płodny -białko kurze normalnie ....dziś prawy jajowod się odzywał a teraz miednica odczuwalna - owu jak nic ..

No to działaj dzisiaj :D
A jak tam mały ? Nie wiem czy pisałaś, czy przeoczyłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry