Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bum ale pyszności zapodajesz ...a psiutka masz fajnego na rozrabiake wygląda ....
Teczowa to kiedy teścik ?
Jugi u mnie też 5dpo .... mdli mnie ciągle a to już jest mało śmieszne ... dół tez daje mi popalić ciagle z cyce to mam wrażenie jakby mi rozpychalo od środka ...kuzwa nigdy mnie cycki w połowie cyklu nie bolały .... idę chyba zaraz spac
anula: mnie cyce nie bolą, ale mam wrażliwe brodawki :/ Dodatkowo mam dziwny biały śluz...taki aksamitny, dużo go :/ A do tego tak mnie dzisiaj wzięło na słodkie, że sama siebie nie poznaję :/ A przez ostatni czas w ogóle nie jadłam słodkiego...Taaaak to fasolki hyhy w końcu wszystkie mamy zajść do świąt
Jugo haha ja to bym nawet nic nie zjadla .... wczoraj poszłam do sąsiadów na chwile,wróciłam i zrobiłam staremu jazdę ze kurcze ogórki kiszone jadł i wali ogórami w chacie ... powiedział ze jestem powalona bo on żadnych ogorkow nie jadł i ze wogole nie mamy w domu .... psychoza haha
anula ja tam lubię kombinować w kuchni a ona 20 lutego rok skończyła , wiec taki szczenior jeszcze , więc szaleje bardzo a jak do zabawy dołączą się jeszcze dwa koty to dopiero armagedon , więc w nocy pies jest zamykany w kennelu a koty w łazience taka matka zła
Jugo a wiesz , że szukałam przepisu z neta znalazłam wszystkie składniki wpakowałam do miski a to nie tak się robiło bo niby coś tam gotować trzeba było jakoś po kolei je dodawać hahaha normalnie byłam ciekawa czy
wyjdzie
Mi P ciągle mówi , że się udało i @ nie będzie , ona będzie smutny jak przyjdzie gorzej ode mnie ...
anula: hahahahah niezła jesteś Ale to dobrze, wszystkie objawy ciąży przeżyjesz teraz a potem w ciąży będzie już luzik
xbum: takie ciasta na oko robione często wychodzą przepyszne. Nie wszystkich to dotyczy, ale jakiejś części. Myślę, że murzynek się do nich zalicza Może chłop wie co mówi Nie mów hop