reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Witam

Ja juz po pracy, poloze moze sie na chwilke, bo pozniej na zakupy lecimy

Jugoslawa u mnie za oknem szaro buro ale teraz coraz ladniej sie robi

Dzis jak sie uda odbieram wyniki , jestem ciekawa czy je ogarne heh.

A tak wogole jestem zla bo ta malpa niechce przyjsc:/:/ juz mam 41dc , niby troszke piersi obolale...
A tak marzy mi sie zaczac normalny cykl i zaczac starania...Ooooo

dobry :-) :)
Nesi mlody to jest przeboj, taki wiek, mnostwo pytan do...moj brat jak byl maly to gadal, ze bedzie strazakiem, bo byli ze szkola u strazakow, odwiedzil ich policjant no to bedzie policjantem i tak przerobil wszystkie zawody swiata az mowie do rodzicow, ze przyjdzie dzien koledy i stwierdzi, ze chce byc ksiedzem...no i wykrakalam..mamo tato bede ksiedzem, ozenie sie z zakonnica i bede miec kase ze mszy ha, jaki jestem madry!! na szczescie ksiedzem nie zostal, ale zamilowanie do kasy mu zostalo, bo zostal pracoholikiem :laugh2:

U mnie dziś 31dc , kuzde myślałam że 30 :D dobrze czasem spojrzeć w kalendarzyk :)

Edit : Jugo u mnie też brzydko ale nie jest zimno :)

julia: a kiedy skończyłaś brać dupka? Może lada dzień przyjdzie. Mam nadzieję, że uda ci sie wyniki odebrać.

xbum: jak tam ciacho? Zostało jeszcze? :D U mnie czasem to szybko znika :P Ooo 31dc i jeszcze nie ma @ :D

lux: heheheh dobre z tym pracoholikiem :P Znaczy życiowo może niezbyt, ale opowieść fajna ;)

Jugo nooo nie ma :P ale trzymaj kciuki ;)
Aaa ciacho jeszcze pół blachy zostało :D
Moj P jadł w nocy i stwierdził , ze lepsze niŻ od mamy (tesciowej) :P

julia: a kiedy skończyłaś brać dupka? Może lada dzień przyjdzie. Mam nadzieję, że uda ci sie wyniki odebrać.

xbum: jak tam ciacho? Zostało jeszcze? :D U mnie czasem to szybko znika :p Ooo 31dc i jeszcze nie ma @ :D

lux: heheheh dobre z tym pracoholikiem :p Znaczy życiowo może niezbyt, ale opowieść fajna ;)
on ma to za moim tata, praca i praca, co w domu klotni o to bylo, moja mama z tym wlaczyla a teraz bratowa walczy

reklama
Nessi oj tak dobrze ze weekend bo nie miałam mocy wstać . jak pecherz ? lepiej ? swoją drogą nieźle cie urządzili z ta opinia a raczej jej brakiem....

Jugo u mnie rano była mgła na maxa i samochód zamarzl .... teraz piękna wiosna :)

A ja w biurze,zamykam tydzień i zabieram się w teren :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry