Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierzę kochana, zapraszam na naleśniki przy siorbacieNess ja mam dola od wczoraj okres daje mi popalic
Pospalam 2h .... czuje się okrutnie ...chyba zejde .... mdli mnie przeokrutnie .... aż czuje skórcze żołądka bleee
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nessi no właśnie nie chora .... nic mi nie jest ale po kilka razy dziennie tak mnie mdli ze masakra .... mówiłam ze urojona mam .... ale ja dopiero z 6 dpo .... miete sobie zrobiłam z cytryna .... blee
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?po miecie trochę lepiej .... tak wspomagałam się clo zresztą działa na mnie okrutnie mocno ...mexyk i sajgon razem wzięte mam po nim w jajcach a teraz brałam tylko po 0,5 tabletki .... w cyklu listopadowym na clo zaszlam ale wtedy tylko brałam 3 dni chyba po 1 tabl bo aż mnie jaja bolały i nie brałam więcej .....Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?