reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
no spokojnie .... idź się połóż i bez stresu .... rano trzasnij test .... a m ... no jak chcesz ....ja nie powiedziałam jeszcze bo nie chce żeby się napalil a potem wiesz ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

karola: z tym powiedzeniem mężowi to zawsze trudna sprawa i dylemat :( Mam nadzieje, że to plamienie nie zwiastuje @ i jutro będą piękne, tłuste kreseczki! Taki widok chciałabym jutro z rana :D

anula: mi też się nic nie chce :|

xbum: lepiej nie czytać za dużo :P Organizm ludzki potrafi nas zaskakiwać to później są historie do opisywania :D a co do szyjki to nie mam tego tematu ogarniętego.

Bum szyjka zmienic się potrafi z minuty na minutę ....ale przed @ to raczej krótka,miękka ..... no tak jak Jugi mówi każdy organizm inaczej ...musiałabys ja poznać i badać często żeby wiedziec a swoją drogą gmeranie w podwoziu grozi infekcjami ....

Jugi ziewam juz .... idę zaraz w kimono . chociaż pewnie jak się położę to mi się odechce :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ehhh :( oby jutro moje samopoczucie było lepsze ...

Idę się kąpać i do wyrka na dziś tyle ..
Dobranoc dziewczyny :*

karola trzymie kciuki za jutro !

anula: skąd ja to znam, zanim się położę to zasypiam a potem czekam i czekam :|

xbum: dobrej nocy!

Ja też zbieram się do spania. Jutro będzie lepszy dzień!
Spokojnej nocy dziewczyny!

reklama
Jugo a jeśli chodzi o luteinę, to ta pod język to ta sama co dopochwowo? Kurde brałam tylko dupka i na tym sie nie znam :/ czy jest lepsza luteinę czy dupek? Czy to jeden pies ? [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry