reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

XBum wiesz co tak jak Anula mowi ze trzeba ja badan w dzien w dzien co jest uciazliwe... zeby dobrze poznac ja
No z tych histori to ja tez jestem;)
Zrobilam bete i wyszla negatywna! A @ nieprzyszla i sie okazalo ze jestem w ciazy hihi:)

Karola to o niczym nieswiadczy...wiec wierze ze jutro beda piekne 2 kreseczki
Ja bym sie wstrzymala do jutra...
Mojemu M tez chyba od razu niepowiem chce mu oszczedzic w razie czego rozczarowania:/

Ja jade juz do domku, i chyva zanurze sie w ksiazce zeby sie odprezyc;)

reklama
XBum wiesz co tak jak Anula mowi ze trzeba ja badan w dzien w dzien co jest uciazliwe... zeby dobrze poznac ja
No z tych histori to ja tez jestem;)
Zrobilam bete i wyszla negatywna! A @ nieprzyszla i sie okazalo ze jestem w ciazy hihi:)

Karola to o niczym nieswiadczy...wiec wierze ze jutro beda piekne 2 kreseczki
Ja bym sie wstrzymala do jutra...
Mojemu M tez chyba od razu niepowiem chce mu oszczedzic w razie czego rozczarowania:/

Ja jade juz do domku, i chyva zanurze sie w ksiazce zeby sie odprezyc;)

Julia serio ? Beta negatywna a ciąża? Jak to ? :)

Dziewczyny mialyscie rację. Wczoraj spanikowalam. Zrobiłam test i kreska wyszła od razu:-) Sorry za słabe zdjęcie ale jest 4.30 i lecę do pracy:-)

Załączniki

• 1457667436233.jpg
    1457667436233.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 63
Witajcie w piątek, piąteczek, piatunio!

azylek: jeśli chodzi o luteinę dopochwową czy podjezykową to substancja czynna est taka sama, naturalny progesteron, który jest wchłaniany przez śluzówkę. Dopochwowa ma wyższe stężenia bo jest 50mg, 100mg i 200mg, a z tego co wiem podjęzykowo jest tylko opcja 50mg. Natomiast duphaston zawiera syntetyczny progesteron i np. nie wychodzi w badaniach krwi, kiedy oznaczamy ten hormon, więc nie zaburza nam wyniku. Z tego co zdażyłam sie zorientować to dupek i podjęzykowa są takie bardziej zachowawcze, a jak jest wiekszy problem (krawienia w ciąży, podtrzymanie) to wtedy dają dopochwową w dawce 100mg albo 200mg plus np. dupek. No bo jednak przy większych kłopotach potrzebne są wyższe stężenia prg. Chyba nic więcej nie wiem o luteinach i dupkach :)

julia: jaką książkę czytasz? To musi być niezłe zaskoczenie jak beta wychodzi ujemna a potem jednak jest ciąża :D

karola: super wieści :D:D:D Będzie kurczaczek na święta! Aaaaa :D

nessi: jak u ciebie? Betkę musisz osobiście odebrać?

anula: dzisiaj do pracy czy nadal urlop? :D Powodzenia ne becie, bo chyba miałas dzisiaj powtarzać? :)

lux: jak jajniki? Mniej bolą?

xbum: jak tam?

Szczęśliwy mamy marzec :D Oj szczęśliwy! Oby tak dalej :D

Jugus ja w poniedziałek robie i w środę :) a ty jak tam ?

tak ja na urlopie ,jeszcze cały tydzień wiec laba i relaxing :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: i bardzo dobrze, że na urlopie :D Aaa to mi się coś pomyliło, bo sadziłam, że dzisiaj. A jak się czujesz? U mnie w zasadzie podbrzusze się uspokoiło, cyc nie boli, więc brak objawów na cokolwiek :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry