reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Xbum no wlasnie chyba o jeden dzien za szybko zrobilam...sama niemam pojecia!

Karola piekne krechy;)

Jugoslawa szok byl, a wtedy okazalo sie ze kumpela w ciazy jest to wiesz przykro podwijnie bylo:/ a tu niespodzianka i nasze pociechy 5 dni roznicy maja;)

Anulka zazdroszcze;)

anula: można mnie podpiąć pod księgowość, ale raczej tak luźno :) U mnie też szaro :/ Jeszcze nie pada, ale coś się chmurzy :/

julia: oooo to niezła akcja z tymi ciążami :) Ale fajnie mieć koleżankę, która w podobnym tygodniu jest. Zawsze to raźniej, a później nawet z dziećmi razem można się spotykać.

Jugoslawa tak super sprawa i najlepsze to ze my 3 przyjaciolki w tym samym czasie w ciazy bylismy wiec dzieciaki od niemowlaka sie trzymia;)
Jedna tylko 2 miesiace wczesniej urodzila. Dzieciaki teraz chodza do jednej placowki i mam nadzieje ze do zerowki tez pojda razem;)

julia: to jeszcze lepiej, że we 3 :) W waszym przypadku ciąża tylko scementowała waszą przyjaźń, bo zwykle to jednak działa tak, że jak jedna koleżanka zachodzi a druga nie to jednak kontakty się mocno rozluźniają. Ale nie ma co się dziwić :)

Zmierzyłam sobie temperaturę w ustach po wypiciu herbaty :D
Wyszło, że mam 37,5 :D hahaha myślicie, że to ciąża ? :D :D :D

Jugi tak to ciaza, urodzisz trojaczki :laugh2: u mnie tez ciaza, bo mnie mdli (to nic, ze mi skorka od pomidora siedzi na zoladku) hahah :laugh2: prace masz fajna, choc ja bym w ksiegowosci nie wysiedziala, ja musze byc miedzy ludzmi, temu pasuje mi praca w sklepie :-) :) a jajniki hmm bardziej to mnie kolo jajnikow boli

lux: tak myślałam, że to trojaczki! Tak czułam! :D U ciebie to bliźniaki, bo ta skórka od pomidora :D Brzuch raz boli, a raz nie, to samo z jajnikami. Tak czy inaczej wszystko będzie wiadomo jak przyjdzie lub nie @ :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry