reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
julia: staram się nastroić dobrze na przyjście @ :D Na temperaturę to ma tyle rzeczy wpływ, że nie przywiązuje do niej jakiejś szczególnej wagi. Najważniejsze, że widać, że jest faza ciałka żółtego, bo jest wyższa niż przed owu.

lux: pięcioraczki :D raz a dobrze :D Teraz przy 500+ to może być dobre wyjście :D hahahaha A jajniki dzisiaj lekko tylko dają znać i bardziej tylko jeden. Ja nie umiem odróżnić czy to ból czy ciągnięcie :/ Nie wsłuchuję się też, bo zaraz sobie znajdę wszystkie objawy ciąży łącznie z odchodzącymi wodami :D

julia: staram się nastroić dobrze na przyjście @ :D Na temperaturę to ma tyle rzeczy wpływ, że nie przywiązuje do niej jakiejś szczególnej wagi. Najważniejsze, że widać, że jest faza ciałka żółtego, bo jest wyższa niż przed owu.

lux: pięcioraczki :D raz a dobrze :D Teraz przy 500+ to może być dobre wyjście :D hahahaha A jajniki dzisiaj lekko tylko dają znać i bardziej tylko jeden. Ja nie umiem odróżnić czy to ból czy ciągnięcie :/ Nie wsłuchuję się też, bo zaraz sobie znajdę wszystkie objawy ciąży łącznie z odchodzącymi wodami :D
a inne oznaki nadchodzacej @ masz?

lux: tak jak ostatnio pisałam, że brzuch mnie boli jak na @ tak dzisiaj mnie nie boli....tempka jeszcze na podwyższonym poziomie, ale w poprzednim cyklu spadła dzień przed @ więc ma jeszcze czas na spadanie :)

Hej kobietki :)

a u mnie noc straszna , nie umiałam sobie miejsca wcale znaleźć , nie umiałam spać ...

A mam nadzieję , ze się małpa rozkręca dziś rano był śluz bardzo gęsty brązowy i quwa cisza , ale mam nadzieję , że się rozkręca :)

xbum: no wreszcie, bo już tęskniłam! Może podłapiesz drzemkę w trakcie dnia? Razem z córcią się zdrzemniecie :) Coś się wreszcie zaczęło dziać z tym twoim zagubionym @. Niech się dzieje wola nieba jak to mówią :)

Jugo no mam nadzieję , że będzie drzemka nawet wcześniej :D małej zaraz śniadanko zrobię , przebiore baajki puszcze i dzieecka nie ma :D
Wczoraj wzięłam tą jedną luteine i co już idzie cholera i dobrze , tak się cieszę , że mogę ten nowy cykl zacząć :P nie czekam w niepewności nie myślę :)

xbum: a może to ten efekt ujemnej bety. U mnie to tak też bywało, że jak tylko widziałam, że beta ujemna to zaraz @ przychodził :) Stres wtedy z nas zlatuje i tak działa :D

lux: jutro już nie mierzę, bo nie chcę się stresować :D Chociaż jeszcze może mi się odmienić :D Co tam na obiadek masz?

reklama
xbum: a może to ten efekt ujemnej bety. U mnie to tak też bywało, że jak tylko widziałam, że beta ujemna to zaraz @ przychodził :) Stres wtedy z nas zlatuje i tak działa :D

lux: jutro już nie mierzę, bo nie chcę się stresować :D Chociaż jeszcze może mi się odmienić :D Co tam na obiadek masz?
mojemu fasolowa rozmrozilam i on ma mi zetrzec ziemniaki na placki ziemniaczane, bo mam chec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry