• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
reklama
luska: ja też kiedyś miałam problem z bardzo obfitymi @ i mi pomogła terapia tabletkami anty. Później wszystko wróciło do normy. Poza tym teraz ostatnio to też organizm masz pod wpływem CLO i innych leków, więc to też może wpływać na postać @. Oby szybko się skończyła. No i czekamy na wyniki twoich badań :) I rozumiem co masz myśli mówiąc, że lepiej żeby coś wyszło...ta niewiedza gorsza jest od wszystkiego :/

lux: u mnie żyły od razu wychodzą :D Ale to tak jak piszecie, zależy też od umiejętności pielęgniarki. Czasem się trafi taka co ma problem i zostawi mega wielkiego siniaka na pół ręki :/ I nawet odczekanie po pobraniu nie pomoże :) I taaak, dzieci to też okazja do poznawania sąsiadów.

U mnie dzisiaj istne przeboje pogodowe...słońce, deszcz, grad, wiatr...idzie zgłupieć :/
Jak ja nie chcę, żeby @ znowu przyszła! Może się jeszcze rozmyśli...ma mniej więcej tydzień na to...niech zabłądzi cholera jedna :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry