luska22
Czekam na swój mały cud
Tak od laborantki z pewnosciau mnie tez ciezko znalezc zylke, ale daja rade w moment, zalezy chyba od laborantki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak od laborantki z pewnosciau mnie tez ciezko znalezc zylke, ale daja rade w moment, zalezy chyba od laborantki
ja mam otłuszczone rece i na lewej za cholerę zyly nie znajda, za to na prawej jak popukaja to od razu wychodziTak od laborantki z pewnoscia
U mnie to roznie bywaja mam otłuszczone rece i na lewej za cholerę zyly nie znajda, za to na prawej jak popukaja to od razu wychodzi
trzymam kciuki by byly dobreCiekawe jakie wyniki beda

Ja tam wole zeby cos wyszlo bo takto dalej bede w kropce z tymi okresamitrzymam kciuki by byly dobre![]()
no napeweno cos pokaze co sie dzieje, bo zameczysz sie kobietoJa tam wole zeby cos wyszlo bo takto dalej bede w kropce z tymi okresami
Kiedys mialam normalne okresy teraz mam plamienia skrzepy itpno napeweno cos pokaze co sie dzieje, bo zameczysz sie kobieto
i teraz sie w badaniach ma okazac od czego to?Kiedys mialam normalne okresy teraz mam plamienia skrzepy itp