• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hejo,

anula: pazurków nie dałam rady w weekend ogarnąć. Jakoś za szybko mi zleciał :| Książkowa owulacja i objawy towarzyszące. Czas pokaże co wyszło :) Mam nadzieje, że kropek :D

tynka: powodzenia na dyżurze dzisiejszym.

lux: miałaś okazję już sąsiadów poznać?

luska: hej, jak się czujesz? @ osłabła już?

julia: w pracy czy wolne dzisiaj?

nessi: witaj :) A co do plamień przed terminem miesiączki to może być albo fizjologia albo coś nie tak z owulacją i stąd niski progesteron. Mówi się, że jak jest dobra owulacja to i progesteron powinien być na odpowiednim poziomie. A, żeby sprawdzić jego poziom po owu to najlepiej go zbadać około tydzień po, bo wtedy mniej więcej osiąga swoje maksimum.

A ja dzisiaj test zrobiłam...stara, a głupia jestem :D Oczywiście jedna krecha! No ale trudno się dziwić jak to dopiero tydzień po owulacji :D Nie wiem co mi strzeliło do głowy, ale przynajmniej się rozbudziłam i nawet pogoda mi nie straszna :D

Udanego dnia laski!
Okres daje mi popalic leje sie ze mnie krwi nie mogli mi pobrac mordowali sie pol godziny i mam takiego ogromnego siniaka ze szok wyniki maja byc za 3 dni 8 sie dowiem od lekarza czy sa dobre czy zle

Ledwo za wami nadazam, nie wiem jak to jest mieszkac w bloku bo ja mieszkam na wsi
pochodze ze wsi, mala miejscowosc, 200 mieszkancow, dom jednorodzinny, duza pietrowka, potem mieszkalam na obrzezu miasta w domu podzielonym na kilka mieszkan-nie polecam, powrot do rodzicow, potem rodzinna wies mojego Tomka-koszmar, psychiczna wlascicielka i tesciowa, ktora dala nam popalic, teraz miasto, ciche nowoczesne osiedle z pieknymi mieszkaniami, raj na ziemi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry