• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo ja miałam tak że najpierw strasznie przeżywałam i płakałam potem było mi obojętne a teraz chyba znowu będę przeżywać bo okresu dostanę w okolicy Walentynek. Chyba mam dziś owu. Strasznie mnie ciśnie w okolicy lewego jajnika jak się poruszam. Czemu ja mam tak późno owulacje.

reklama
Anula mialo byc do mnie a pisalas do Miss hehe, super sie mieszka, az chce sie zyc, w koncu jestem szczesliwa i spokojna :biggrin2:
Jugi-obok mnie jakas rodzina mieszka z malym chlopcem-kilka lat, dziecko widzialam przez okno, ich jeszcze nie widzialam, naprzeciwko rodzina tacy po 40-tce z synem, tez dzieckiem, ale tez ich nie widzialam, wiem tyle co Tomek mowil, z gory widuje jedna sasiadke kolo 40-stki z corka nastolatka a tak to cisza, wole na razie z boku stac od sasiadow, beda chcieli to sami przyjda nas poznac no nie?

lux: a pewnie. Najfajniejsze spotkania sąsiadów to takie bez planów, spontaniczne. Ja często spotykam jak do auta idę, albo ze śmieciami :D Taaaak w tych dwóch sytuacjach najczęściej :D A jakbym pieska miała to chyba cały blok bym znała :D

lux: a pewnie. Najfajniejsze spotkania sąsiadów to takie bez planów, spontaniczne. Ja często spotykam jak do auta idę, albo ze śmieciami :D Taaaak w tych dwóch sytuacjach najczęściej :D A jakbym pieska miała to chyba cały blok bym znała :D
wiem, ze chyba ktos ma male dziecko, bo wozek czesto stoi na dole, ale nie wiem, czy to ktos kogos nie odwiedza z tym dzieckiem, nie mam nawet kiedy tych ludzi obczaic

A ja po południu podlecę po wyniki badań ... dla mojego K lepiej żeby były złe, bo inaczej będzie mi gadał, że na darmo na badania pracuję haha

reklama
Wiesz ..
Jak wyjdą złe to powie :na badania i na leki tylko pracujesz ...
Jak wyjdą dobre to powie: na darmo na badania pracujesz ...

Nie wiem co lepsze :-D
Taaa mój K kiedyś nawet wydatek 20 gr zapisywał w swoim osławionym notatniku ....Nie to, że sknera ... ale na 100% chodzący księgowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry